Spiritualitate

Semne revelatoare: Află ce vârstă are sufletul tău

V-ați întrebat ce vârstă are sufletul dumneavoastră? Sufletul are vârsta lui care este diferită de cea a corpului fizic. Sufletul ales sau sufletul vechi are o vârstă cu mult mai mare față de vârsta corpului fizic. Aceste persoane își găsesc propria viziune despre viață și sunt mult mai mature față de cei din jur.

Vă prezentăm câteva semne revelatoare sufletului vechi

Tendința de a fi solitar, își găsește cu greu prieteni, sunt dezinteresați de preocupările celor de vârsta lor. Sufletul vechi are tendința de a se regăsi singur o mare parte din timp.

Îi place cunoașterea, înțelepciunea, adevărul. Gravitează spre partea spirituală a vieții. El știe că numai cunoașterea dă putere, adevărul este libertate.

Au înclinații spre spiritualitate, își depășesc propriile limite. Au învățat multe lecții din propriile procese de gândire. Se spune că sufletul ne alege pe noi și nu invers. Sufletul ne pune în mișcare și nu corpul fizic.

Fiecare suflet este unic, precum amprenta. Unicitatea este dată de dimensiunile spațio-temporale. Există mai multe tipuri de suflete, identificate după vechimea lor.

Sufletul prunc

Aceste persoane trăiesc în armonie cu simplitatea. Trăiesc fără complicații sau excese. Autoritatea este cuvântul în jurul căruia gravitează existența lor. Nu îi deranjează să primească ordine. Ei depind de alții și iubesc această dependență.

Sufletul copil

Se tem să experimenteze noul. Sunt reticenți la schimbări. Nu au un rol social puternic, bine definit. Îi percep pe cei din jurul lor ca fiind identici cu ei. În momentul în care îi percep pe cei din jur diferit apar sentimente de ostilitate. Reacțiile lor în fața unor situații sunt limitate.

Sufletul tânăr

Sunt persoane entuziasmate, optimiste. Nu acceptă sfaturi, se implică, acționează în propria lor manieră, le place să descopere. Sunt impacientați, ei vor totul sau nimic.

Din sufletele tinere se nasc marile genii, fondatorii imperiilor gigant. Sunt atrași de strălucire și opulență. Își doresc ca cei din jur să le semene.

Sufletul matur

Sunt persoane pe care partea materială nu le interesează, au simțul moralității, sunt atașați de spiritul de libertate. Ei trăiesc intens, dramatic, au senzația că ceva le lipsește.

Ei au o structură psihologică complexă. Se cufundă în interiorul lor când se simt amenințați. Simt nevoia să se găsească pe ei înșiși. Au tendința de a dramatiza lucrurile.

sufletul - Semne revelatoare: Află ce vârstă are sufletul tău

Sufletul bătrân

Sunt buni conducători, dar preferă să facă acest lucru din umbră. Sunt intelectuali, artiști. Înțeleg sensul profund al vieții. Dispun de o curățenie spirituală. Au idei fantastice, dar și forța de a le pune în practică. Sunt non-atașați de ceea ce este în jurul lor. Lecția pe care o au de învățat este aceea de a fi.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top