Semne că cei decedați vor să comunice cu tine

0

Lumea morților este o lume paralelă cu a noastră. Cei morți se duc în acea lume, lăsându-și corpul fizic în această realitate. Există situații când aceștia încearcă să ia legătură cu cei pe care i-au lăsat în urmă și de cele mai multe ori nu reușesc pentru că le sunt ignorate semnalele.

Dacă am fi puțini mai atenți la ceea ce se petrece în jurul nostru, probabil că am putea recepționa mesajele celor decedați. Iată care sunt cele mai comune semne că cei din lumea cealaltă încearcă să comunice cu noi:

Un miros inexplicabil

Atunci când un miros inexplicabil îți invadează intimitatea, ar putea fi un semn că cei decedați încearcă să ia legătura cu tine. Acest miros este unul puternic și în același timp inexplicabil. De cele mai multe ori, mirosul este imposibil de definit și pare că nu are ce căuta acolo.

Dispariția obiectelor

De câte ori nu ți s-a întâmplat să cauți un obiect și să nu îl găsești? După câteva ore obiectul este la vedere și te întrebi cum de nu l-ai văzut. Acesta este un alt semn că morții încearcă să comunice cu tine.

Fiori sau atingeri pe corp

O mângâiere inexplicabilă sau un fior sunt alte semne că cineva este lângă tine. Tu nu îl poți vedea pentru că nu face parte din această lume, iar percepția noastră din păcate este limitată.

Visele

viata dupa moarte - Semne că cei decedați vor să comunice cu tine

Atunci când visezi o persoană dragă care a murit trebuie să te gândești că acesta dorește cu ardoare că vrea să-ți vorbească sau să-ți trimită un mesaj important. Singura problemă este că visul respectiv trebuie interpretat din punctul tău de vedere și astfel mesajul poate să fie decodificat.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și