Spiritualitate

SEMNE CĂ AI UN ÎNGER PĂZITOR ÎN PREAJMĂ

Îngerul păzitor este o forță nevăzută, care veghează asupra ta, însă uneori îți poate trimite semne care să îți dea de înțeles că este alături de tine. Vezi care sunt.

Îngerii nu vor să te sperie, așa că prezența lor va fi discretă, potrivit beliefnet.com. Dacă, însă, ești atentă la semnele din jurul tău, îți vei da seama că cineva te veghează, scrie Unica.ro.

Găsești o pană albă

Atunci când te afli în impas, îngerul tău păzitor s-ar putea să îți trimită o pană albă, care să te facă să înțelegi că cineva este cu tine. Apare, de obicei, în locuri neașteptate și pot avea mărimi diferite. Este cel mai comun indiciu că ai un înger păzitor aproape.

Auzi o muzică divină

În cazuri rare, poți auzi un cor care cântă dumnezeiește. Muzica îngerilor este imposibil de ignorat și confundat și este un alt mijloc prin care ți se comunică faptul că nu ești singur.

Găsești mici cadouri

Unii îngeri lasă monede, pietricele interesante sau cristale, ca să îți atragă atenția. Când găsești astfel de obiecte, este bine să le păstrezi, pentru că îți aduc noroc.

Apar semne în media

Când îi ceri îngerului păzitor să îți trimită un semn, s-ar putea să primești un raspuns când te aștepți mai puțin. Poate citești într-o revistă ceva care te va ajuta sau auzi la televizor informația pe care o aștepți. Fii cu ochii în 4 după ce ceri ajutorul, pentru că îl vei primi cu siguranță.

loading...

Ai parte de coincidențe

Îngerii comunică și prin coincidențe. Poate găsești un obiecte pe care îl cauți de multă vreme sau întâlnești un prieten pe care nu l-ai mai văzut demult și care te va ajuta într-o problemă.

Simți un miros interesant

Când îngerii sunt în preajma ta, simți un parfum interesant. Cel mai comun este mirosul de flori, mai ales de trandafiri. Nu toată lumea simte acest parfum, așa că fii atentă la astfel de indicii.

Ești înconjurată de fluturi

Aceste insecte frumoase sunt trimise de multe ori de îngeri, pentru a-ți aminti că nu ești singură și să te simți în siguranță.

inger - SEMNE CĂ AI UN ÎNGER PĂZITOR ÎN PREAJMĂ

Oamenii vor să îți spună problemele lor

Ți se întâmplă de multe ori ca oamenii să îți spună povestea lor , deși tu nu le spui nimic? Se întâmplă asta pentru că îngerii îți amintesc să îți deschizi inima și urechile și să fii atentă la cei din jur, să îi ajuți, pentru că au nevoie de asta.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top