Semnale radio captate de NASA de la o civilizație din interiorul Terrei

În urmă cu câțiva ani, într-o publicație americană a apărut un articol impresionant care anunța opinia publică de faptul că NASA a reușit să înregistreze mai multe semnale necunoscute care proveneau din interiorul planetei.

Această știre a fost una senzațională și informațiile aferente nu se știe cum au scăpat prin ușile groase ale NASA, dar cert este faptul că lucrurile tind să ia o întorsătură dramatică și astfel teoria pământului gol începe să prindă înflorească.

În conformitate cu captarea semnalelor radio din interiorul Terrei de către sateliții utilitari ai NASA, nu putem să remarcăm și ideea că acestea nu pot fi transmise decât de către o formă avansată de viață. Nu se poate preciza cu exactitate dacă este vorba despre baze extraterestre, aflate la sute de kilometri distanță în scoarța terestră, sau este vorba despre o civilizație care trăiește în interiorul planetei.

Specialiștii NASA au declarat că semnalul radio a fost supus unor teste pentru ca în cele din urmă să fie decodificat. Cu surprindere s-a constatat că este vorba despre un complex cod matematic. Astfel, oamenii de știință sunt de părere că au intrat în contact cu ființe extrem de avansate, care trăiesc în interiorul planetei noastre.

Codul matematic nu a fost dezvăluit și nici utilitatea sa pentru a nu se crea panică. Indiferent de mesajul oferit de civilizația din interiorul Pământului, surse din cadrul NASA susțin că aceste ființe nu sunt neapărat ostile, ci mai degrabă omenirea a fost avertizată despre ceea ce va urma.

Loading...

Este posibil ca în viitorul apropiat, Terra să sufere numeroase modificări, motiv pentru care civilizația necunoscută a dorit să ne avertizeze. În acest sens, este limpede că ei știu mai multe despre noi, decât ne place să credem și de aici, cercetătorii au tras concluzia că este posibil să fie vorba despre o formă de viață extrem de avansată din punct de vedere tehnologic.

Descoperirea că Pământul este gol

Știința modernă nu este capabilă să stabilească cu exactitate ceea ce se regăsește în interiorul planetei noastre. Se presupune că miezul este la fel de fierbinte precum Soarele și este învelit într-o manta care îl ține într-un singur loc. Miezul este compus din două părți, una solidă de fier, care se află la interior și o a doua lichidă, care ajunge la temperaturi fantastic de ridicate.

Aceste dată au putut fi stabilite cu ajutorul undelor seismice, care au fost analizate. Tot aceste unde seismice sunt cele care ar indica ca între miez și scoarța terestră ar exista un gol. Comportamentul lor a fost analizat în mai multe regiuni din lume și majoritatea oamenilor de știință au concluzionat că Pământul este gol până la urmă.

pamant gol

Oscilațiile sunt prea mari pentru ca masa interioară a Terrei să fie solidă în totalitate și astfel noi întrebări despre ceea ce există în dedesubturi s-au născut. Este cunoscut faptul că aceste unde se comportă diferit atunci când întâlnesc materie solidă sau apă sau un spațiu gol. De cele mai multe ori undele arată existența unor zone imense de spațiu gol, ceea ce i-a împins pe cercetători să privească istoria și să confirme prezența Pământului gol.loading...