Bizar

Semn divin sau atenționare? Chipul lui Iisus a apărut pe cerul Ucrainei

Pe 7 iulie 2014, pe cerul Crimeei, Ucraina, chipul lui Iisus a apărut pe cer. S-a întâmpla cu câteva zile înainte ca avionul companiei Malaysia Airlaines să fie doborât de o rachetă lansată de separatiștii proruși.

Evenimentul a fost preluat de către numeroase agenții de presă din întreaga lume și a fost prezentat precum un semn divin de avertizare. La momentul respectiv, nimeni nu a înțeles despre ce este vorba, chiar dacă conflictul dintre cele două țări, Ucraina și Rusia, era în plină derulare.

Imaginea este de-a dreptul șocantă prin faptul că este de o claritate ieșită din comun, iar detaliile faciale ridică orice semn de întrebare cu privire la veridicitatea sa.

Interesant mai este și faptul că numeroși martori oculari, care au fost intervievați de către reporterii de televiziune, au relatat că înainte de apariția semnului divin, un OZN gigant a survolat zona. Câteva clipe mai târziu, norii au început să se adune și să formeze chipul Mântuitorului.

Pentru că fenomenul este unul de-a dreptul incredibil, specialiștii au încercat să analizeze semnificația mesajului extraterestru. S-a ajuns la concluzia că este un semn care îndeamnă la pace, în condițiile în care zona este una de conflict deschis. De asemenea, există și alte voci care susțin că de fapt chipul lui Iisus de pe cer reprezintă o avertizare cu privire la evenimentele viitoare care se vor naște în zona respectivă. Aici intervine și posibilitatea începerii unui război mondial.

Pe de cealaltă parte, oamenii de știință subliniază ideea că extratereștrii supraveghează orice mișcare greșită pe care o face omenirea și în acest fel ar exista posibilitatea unei intervenții în cazul în care lucrurile degenerează.

loading...

iisus1 - Semn divin sau atenționare? Chipul lui Iisus a apărut pe cerul Ucrainei

Chiar dacă acestea sunt pure speculații sau ipoteze, cert este faptul că un miracol s-a petrecut într-o zonă de conflict și mesajele divine nu încetează să apară, poate nu doar pentru a-l stopa pe om din acțiunile sale violente, ci pentru a-l îndemna să urce pe scara evoluției spirituale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top