Bizar

Semn divin? O cruce imensă a apărut pe cerul Rusiei (video)

0views

Un fenomen pe cât de straniu pe atât de interesant s-a produs deasupra unui oraș din Rusia. O cruce imensă a apărut din senin și i-a făcut pe credincioși să aibă un motiv în plus să exclame că Dumnezeu le-a trimis un semn de avertizare.

Un post de televiziune din Rusia a prezentat apariția sfintei cruci precum un semn divin. Se specifică faptul că nu este vorba de niciun trucaj, iar fenomenul pare de-a dreptul incredibil în condițiile în care crucea a putut fi zărită pe cer minute bune în șir pentru ca mai apoi să dispară brusc.

Acest eveniment a provocat numeroase controverse în rândul opiniei publice. În timp ce credincioșii sunt de părere că prin apariția acestei cruci Dumnezeu le-a transmis un mesaj clar, ceilalți au încercat să găsească o explicație naturală. Singura problemă este că de-a lungul timpului numeroase astfel de evenimente s-au produs în lumea întreagă, care au stârnit valuri de stupefacție.

Unul dintre aceste evenimente s-a petrecut în timpul viziunii lui Constantin cel Mare în 346. Atunci, pe cerul senin, a apărut o cruce imensă, care se întindea de la Golgota și până la Muntele Măslinilor. Credincioșii au înmărmurit de teamă și au căzut în genunchi cerând miluirea lui Dumnezeu. Evenimentul este marcat în cele mai importante cărți religioase și are o încărcătură puternică, în sensul că este interpretat precum un semn divin.

Un alt semn divin, prin apariția unei cruci luminoase, s-a produs în noapte dintre 27 și 28 septembrie 1925, la capela Sfântului Ioan Teologul. Atena. Peste 2000 de credincioși s-au adunat pentru priveghiul dinaintea sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci și în miez de noapte o cruce bizantină, de dimensiuni considerabile a început să lumineze cerul.

Loading...

cruce rusia

Reacția oamenilor a fost una de teamă și uluire. Slujba s-a oprit brusc și toți cei prezenți au căzut în genunchi și au strigat „Kyrie Eleison!”, adică „Doamne Miluiește!

loading...