Descopera

ȘEFUL NASA, CHARLEA BOLDEN, A DECLARAT CĂ PENTRU A SUPRAVIEȚUI, OMENIREA TREBUIE SĂ AJUNGĂ PE MARTE

În anul 2006, naveta spațială Atlantis a fost lansată în spațiu. Timp de 24 de ore, astronauții au fost blocați de un obiect zburător necunoscut.

După nouă ani, unul dintre astronauți a povestit coșmarul prin care au trecut, dat fiind un OZN, care era poziționat chiar pe traiectoria navetei Atlantis. Specialiștii de la NASA au declarat, în anul 2006, că naveta a întârziat revenirea pe Terra, dat fiind existența unor bucăți mari de gheață în traiectoria navei și de aici anumite probleme care au întârziat revenirea pe Pământ.

La nouă ani, după acest eveniment unul dintre astronauții navetei Atlantis a dat un interviu în care a descris momentele de groază pe care tot echipajul le-a trăit, timp de 24 de ore. OZN se poziționase chiar pe traiectoria de întoarcere către Pământ a navetei. Mai mult, astronomii au observat că din OZN-ul care avea formă de cilindru, a eliminat o cantitate mare de substanță necunoscută.

În momentul în care naveta se afla deasupra Mexicului, cinci OZN-uri au însoțit naveta către stația spațială. Patru dintre OZN-uri au dispărut, dar unul a rămas în apropierea navetei, timp de mai multe zile, iar la sfârșitul misiunii, a blocat traiectoria navetei, timp de 24 de ore. În tot acest timp, comunicarea cu specialiștii de la NASA a fost întreruptă.
Fotografiile pe care astronauții le-au făcut, în toată această perioadă, sunt edificatoare. Nu suntem singuri în univers și nu suntem pregătiți pentru astfel de întâlniri, au spus astronauții.
Șocul a fost atât de mare pentru astronauți, încât la întoarcere pe Pământ, aceştia au apelat la consiliere psihologică, traumele fiind majore.

Charles Bolden, șeful NASA, în ciuda acestor temeri pe care echipajul navetei Atlantis și o parte din oamenii de știință le-au lansat, cu privire la astfel de întâlniri, care nu sunt pacifiste, consideră că pentru salvarea speciei umane, NASA trebuie să finalizeze proiectul prin care va trimite pe Marte oameni, până în anul 2030.
Bolden consideră că specia umană trebuie să existe pe mai multe planete. Planeta Marte este o trambulină pentru alte sisteme solare.

Dat fiind distanța uriașă dintre Pământ și Marte, Bolden a declarat că se cercetează posibilitatea ca naveta spațială care va face acest zbor să utilizeze propulsia solară ca energie. Nu există posibilitatea ca o navetă spațială să poată transporta surse de energie clasică pentru un zbor dus și întors, între Pământ și Marte.

loading...

Dezbaterile cu privire la sursele de energie pe care le utilizează OZN-urile au atins cote maxime în lumea științifică.
Ce fel de energie folosesc OZN-urile de pot atinge viteze uimitoare, pot străbate universul și pot sfida gravitația?
Unii cercetători susțin teza conform căreia OZN-urile folosesc antimateria ca sursă de energie și pot atinge viteza colosală de 300000 km/secundă.

Marte - ȘEFUL NASA, CHARLEA BOLDEN, A DECLARAT CĂ PENTRU A SUPRAVIEȚUI, OMENIREA TREBUIE SĂ AJUNGĂ PE MARTE

Problema pentru omenire este crearea și stocarea antimateriei. Pentru câteva miligrame de antimaterie sunt necesari câteva miliarde de dolari. Cercetătorii de la Universitatea Arizona, cercetează de peste un an, posibilitatea creării unui câmp antigravitațional care să propulseze o navetă spațială în câteva minute pe Lună, sau în câteva ore pe Marte.

Cercetătorii susțin că o navetă spațială astfel propulsată poate atinge viteza lumii. Ei speră ca până la sfârșitul acestui secol să ducă la bun sfârșit acest proiect.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top