Ședințe de spiritism. Iată cum se comunică cu spiritele din lumea cealaltă

Ședințe de spiritism. Iată cum se comunică cu spiritele din lumea cealaltă

Ședințe de spiritism sau comunicarea cu cei trecuți în lumea celor drepți este principalul atribut al spiritismului. Acest tip de comunicare a fost realizat încă din cele mai vechi timpuri și a avut la bază nevoia acută a oamenilor de a vorbi cu cei apropiați, care au trecut în neființă.

Atunci când ne gândim la ședințele de spiritism, avem în minte un grup de oameni, care stă în jurul unei mese, ținându-se de mâini. Această idee a fost indusă în memoria colectivă, în special de filme, dar comunicarea cu cei morți s-a realizat în numeroase alte moduri.

Cei mai mulți dintre iubitorii de spiritism sunt de părere că energia combinată a mai mulți oameni, favorizează atragerea spiritelor. Pe lângă această energie, mai este nevoie de un medium experimentat, care să poată înțelege mesajele venite din lumea de dincolo.

Singura problemă cu aceste ședințe de spiritism este că odată cu intensa lor promovare din mass-media au căpătat eticheta de înșelătorie și practică frauduloasă, dar nu întotdeauna acesta este adevărul.

Cum se face o ședință de spiritism?

După cum spuneam la începutul acestui articol, înainte de începerea unei ședințe de spiritism este nevoie de mai mulți participanți. Energia acestora trebuie să fie una comună și să existe un punct central în care să se îmbine și să rezoneze. Dacă aceste condiții s-au îndeplinit, atunci pasul următor este ca participanții să se așeze în jurul unei mese, de preferat, dar actul de spiritism se poate realiza și în alte condiții.

Participanții trebuie să se gândească la spiritul unei persoane decedate. Din acest motiv este indicat ca toți cei care participă să fi cunoscut într-o oarecare măsură persoana decedată.

Maeștrii spiritismului susțin că dacă există o legătură certă între spiritul celui decedat și cei care fac ședința de spiritism, acesta va veni și va încerca să le vorbească.

În camera unde se desfășoară ședința trebuie să nu există lumină foarte puternică, iar participanții trebuie să fie așezați confortabil. Liniștea este un alt punct forte al acestei ședințe. Comunicarea între participanți se va face pe o tonalitate joasă și numai în cazuri de nevoie.

Mediumul va chema spiritul dorit. Este important ca mediumul să intre într-o formă de transă și să fie atent la semnele pe care le primește din lumea celor drepți. Dacă spiritul dorește să-și facă apariția, atunci participanții la ședință vor simți numeroase informații cu privire la cel mort. În general, cei mai mulți au simțit informații despre cum a murit persoana chemată.

Ședințe de spiritism

Au mai fost cazuri în care participanții au declarat că au simțit un fior rece pe spate sau chiar o adiere răcoroasă în camera. Acestea sunt cele mai bune indicii, care sugerează că spiritul a venit la întâlnire și este pregătit să vorbească cu mediumul.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>