Mozaic

SECTA DANG, LUMINA TENEBRELOR

Dang este o sectă milenaristă care susține că Hathorii, o civilizație intergalactică înălțată, va veni pe pământ ca să-i salveze pe cei iluminați, restul oamenilor urmând să piară împreună cu Pământul, din cauza propriei înapoieri spirituale.

Luong Minh Dang are peste trei milioane de adepți în toată lumea. El este originar din Vietnam și stabilit în SUA. El promite că vindecă Alzheimerul, SIDA, cancerul.

Dang a mai susținut că în anul 1999 va veni sfârșitul lumii, care nu a mai venit. În SUA el a fondat Școala Spirituală a Energiei Umane și Universale.

El pretinde că a primit darul vindecării de la un filosof srilankez mort acum o sută de ani. El spune că tratamentul se bazează pe injectarea cu energie universală și cosmică în organismul pacientului, în vederea eliminării bolii și deblocării canalelor energetice.
Mai mult, el susține că o femeie care a ajuns la menopauză poate să nască de trei ori pe an, că poate prelungi viața până la 180 de ani, că te poate face să atingi a patra dimensiune.

Bineînțeles, costurile sunt pe măsură. Secta Dang nu este singura de acest gen. O altă sectă care are tot mai mulți adepți în lume este cea numită Reiki. Pacientul este așezat pe o masă și vindecătorul, cu ajutorul mâinii drepte, susține că îi deblochează canalele energetice.

În tot acest timp, vindecătorul repetă o incantație despre lumină, energie și dragoste. Susținătorii acestei secte susțin că sunt descendenți ai civilizației Mu și că au puteri supranaturale. Ei mai declară că Budha însuși a folosit aceste tehnici.

În ultimii ani, presa franceză susține că Dang, mentorul sectei pe care o conduce, a reușit să-și îngroașe conturile cu sute de milioane de euro.

După o conferință pe care a susținut-o la Bruxelles, a plecat în SUA mai bogat cu un milion de euro. Din cauza tratamentelor sale care nu au efectele scontate, în anul 1999 a fost arestat. A plătit o cauțiune de peste un milion de euro pentru a rămâne în libertate.

SECTA DANG - SECTA DANG, LUMINA TENEBRELOR

Mulți îl consideră un escroc, un șarlatan, care profită de naivitatea oamenilor. Din păcate, cei care au căzut în plasa impostorului și-au pierdut viața, refuzând intervenția medicilor. Printre victime și români.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top