Secretul platformei antigravitationale inventata de Viktor S. Grebennikov

Viktor S. Grebennikov a fost un savant de origine rusă, care a pus bazele teorieiefectul structurilor cavernoase”. Această teorie, când va fi pusă în aplicare, va permite omului să creeze diverse aparate de zbor care vor putea ignora gravitația.
Povestea acestei descoperiri uimitoare a început undeva prin anii ’80, când savantul rus a observat la microscop o insectă rară. Atunci a fost pentru prima dată când a realizat că puterea naturii este una incredibilă, pe care omul nu a ajuns s-o înțeleagă nici pe jumătate. Acea insectă avea aripile structurate în așa fel încât să poată ignora gravitația și astfel zborul să devină mult mai ușor.

Aripile acestei insecte erau construite încât ignorarea gravitațională devenea posibilă prin anumite structuri cavernoase nanometrice. Cu cât structura cavernoasă este mai mică, cu atât ea absoarbe undele gravitaționale, care în cele din urmă tind spre zero. În acest fel, o insectă de dimensiuni mici poate anihila gravitația cu ajutorul cavităților sculptate în aripile sale. În acel moment, fizicianul rus și-a pus problema ca tehnologia inventată de natură să fie folosită și de oameni. Bineînțeles că descoperirea sa nu a fost băgată în seamă de către mediul savanților, dar cu toate acestea Grebennikov și-a continuat munca cu minuțiozitate.

Câțiva ani mai târziu, omul de știință rus și-a prezentat invenția sa. Este vorba despre o placă sau o platformă din lemn care ignora gravitația. După cum susținea Grebennikov, inițial a înțeles principiile pe care natura le-a folosit pentru crearea acelei aripi, după care le-a aplicat pe platforma sa. Mașinăria nu avea nicio componentă mecanică și se deplasa doar cu ajutorul acestei tehnici antigravitaționale. Poate atinge viteze impresionante, de peste 1000 de km/h, dar omul de știință rus și-a limitat plimbările la doar 100 km/h din motive lesne de înțeles.

Interesant mai este și faptul că în momentul în care se urca pe platforma antigravitațională, se forma o bulă. La orice înălțime sau viteză bula se menținea și curenții de aer nu se puteau forma. Aceasta este explicația pentru care putea atinge viteze impresionante. În cele mai multe dintre cazuri, Grebennikov când se urca pe platforma sa antigravitațională se întâmpla să-și piardă conștiința și de cele mai multe ori se pare că păcălea și timpul. Nu de puține ori după o plimbare cu platforma sa ora indicată de ceasul de la mână nu coincidea cu cea indicată de celelalte ceasuri.

platfotma antigravitationala

Grebennikov a murit în 2001 și a luat cu sine unul dintre cele mai interesante secrete ale sale. Nici până în ziua de astăzi nu s-a găsit nicio explicație logică pentru a defini modalitatea de mișcare a unei platforme antigravitaționale de lemn. Probabil că atunci când vom înțelege modul de funcționare al naturii, vom înțelege cum este posibil ca o platformă antigravitațională să se comporte astfel.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și