Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati din cer

Secretul elitei satanice mondiale a fost dezvaluit! Suntem atacati din cer

Daca privim cu multa atentie si luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe aceasta planeta, descoperim ca lumea in care traim devine pe zi ce trece din ce in ce mai periculoasa pentru fiecare dintre noi.

Urmarim sa dezvaluim cu mult curaj adevarul zguduitor despre fenomenul asa-numitelor „dare ale mortii“ (chemtrails-uri), pe care mass-media il trece cu obstinatie sub tacere, iar in SUA efectiv li se inchide gura tuturor acelora care cer in mod insistent explicatii, ei fiind acuzati nici mai mult, nici mai putin decat de… propaganda terorista antiguvernamentala, arata yogaesoteric.net.

Darele mortii (chemtrails-uri), ce constau atat din felurite substante chimice extrem de nocive pentru sanatate, cat si din mai multi virusi mortali ce au fost creati in anumite laboratoare secrete prin manipulari genetice, sunt pulverizate in atmosfera cu ajutorul avioanelor si constituie unul dintre mijloacele prin care asa-zisii „iluminati“ (capii ascunsi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profita de apatia, de inconstienta si de ignoranta marilor mase de oameni, pe care se straduiesc sa le manipuleze, sa le indobitoceasca si sa le imputineze prin anumite cai. Ei incearca la ora actuala sa-si duca la indeplinire planul criminal de reducere drastica a populatiei globului pana la 1 miliard de fiinte umane.
In urma analizelor independente la care au fost deja supuse substantele chimice din care sunt formate aceste dare chimice ale mortii (chemtrails-uri), exista la ora actuala anumite dovezi incontestabile ca multe dintre noile maladii si epidemii ce au aparut in ultima vreme si pentru care lumea medicala nu a oferit deocamdata explicatii oficiale, au drept cauza aceste dare suspecte pe care le lasa in zbor in urma lor avioanele. Efectele daunatoare ce sunt generate de aceste „dare ale mortii“ sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante.

La ora actuala, exista dezvaluiri ca aceste dare ale mortii (chemtrails-uri) contin, totodata, si microcipuri

La ora actuala, se stie ca au fost create deja microcipuri ce se bazeaza pe nanotehnologie si sunt incluse in unele tipuri de computere. De curand, compania Hitachi a dezvaluit un nou proiect despre ceea ce managerii ei numesc un minuscul cip (ce masoara numai 0, 05×0,05 mm) si au declarat ca o sa-l scoata pe piata in viitorul apropiat, peste numai doi sau trei ani. Dincolo de aparente, adevarul este ca, daca o astfel de companie vorbeste deschis despre ceva care va iesi pe piata „in viitor“, aceasta arata ca tot ceea ce ea afirma ca va aparea exista in realitate anterior, fiind descoperit in cadrul proiectelor secrete ce se desfasoara in bazele subterane despre care am facut dezvaluiri substantiale in cadrul cartii „Cel de-al treilea secret de la Fatima dezvaluit“. Noi suntem siguri ca astfel de nanocipuri fac deja parte din amestecul chimic si metalic, care este cunoscut in zilele noastre sub numele de „chemtrails-uri“.

Actualmente, se stie ca chemtrails-urile contin multe componente chimice care sunt extrem de toxice

Scriitorul si cercetatorul William Thomas sustine ca in urma analizei realizate in laborator a unor astfel de substante ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite in ele germeni patogeni extrem de toxici, printre care si mycroplasma fermentans (incognitus). Ceea ce este insa foarte semnificativ si totodata uluitor este faptul ca acesti germeni patogeni au fost descoperiti de catre dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre fostii soldati care acum sufera de misterioasa si vlaguitoarea maladie ce este denumita Sindromul Razboiului din Golf. In plus, la ora actuala se stie ca printre simptomele ce sunt intalnite in zonele in care au fost raspandite o anumita perioada de timp aceste chemtrails-uri, apar deficiente respiratorii si unele simptome stranii, asemanatoare cu cele de raceala, iar uneori fiintele umane marturisesc despre o stare ciudata de confuzie mentala si imprastiere cu care se confrunta dupa aceea.

Dincolo de aparente, aceasta este, la ora actuala, o modalitate secreta pe cat de criminala, pe atat de eficienta, prin care elita satanica a asa-zisilor „iluminati“ poate raspandi, cu ajutorul complicilor sai supusi, bolile si virusii pe care chiar ei i-au creat in prealabil in laborator. Aceste chemtrails-uri contin, totodata, si cantitati considerabile de bariu si aluminiu. Sub aceasta forma, bariul este chiar foarte toxic pentru fiintele umane si le slabeste sistemul imunitar, iar dupa aceea genereaza in multe fiinte umane efecte dezastruoase, care in plus sunt recurente. De asemenea, atunci cand este pulverizat sub forma unor particule extrem de fine, bariul dezactiveaza receptorii limfocitelor T si ii face sa nu mai reziste la feluritii agenti ce cauzeaza bolile.

Daca avem in vedere sinistrele planuri criminale ale elitei satanice ale asa-zisilor „iluminati“, nu ar trebui sa ne surprinda acest razboi biologic secret, pe care ei l-au dezlantuit deja impotriva populatiei, cu toate ca o multime de scandaluri de acest gen au fost aduse la cunostinta opiniei publice de mai multe ori, incepand cu anii ’40. La ora actuala, exista o multime de dovezi irefutabile ca adeseori comunitati intregi de fiinte umane au fost folosite intr-un mod criminal pe post de cobai, pentru a fi testati in felul acesta anumiti agenti chimici extrem de toxici, ce urmau sa fie folositi in cadrul razboiului bacteriologic, ce reprezinta o adevarata forma de bioterorism.

Investigatiile ce au fost realizate in cadrul Congresului SUA de catre unii senatori onesti si curajosi au demascat aproximativ 20.000 DE ASTFEL DE EXPERIMENTE SECRETE CE AU FOST REALIZATE ASUPRA POPULATIEI CIVILE DIN STATELE UNITE INTRE ANII 1910-2000!

Stiind aceasta, putem sa ne dam seama ca aceleasi experimente criminale s-au petrecut si continua sa se petreaca in Anglia, in Israel, in SUA si in alte locuri, iar daca aceasta letargie in care ne complacem va persista, astfel de experimente criminale vor continua nestingherite in multe alte tari ale lumii si vor lua amploare in curand si in Romania, deoarece avioanele americane de la baza NATO au inceput deja sa raspandeasca sub ochii nostri chemtrails-uri pe teritoriul Romaniei. Ca urmare a acestor experiente criminale ce s-au desfasurat in strict secret, un numar incredibil de mare de fiinte umane au fost ucise sau mutilate pe viata, inclusiv copiii evrei asa-numiti „sefarzi“ (care nu erau ashkenazi). La ora actuala, se stie ca astfel de copii evrei sefarzi au fost subiectii inconstienti ai experimentelor ce au fost realizate cu anumite radiatii, care au fost realizate in strict secret de catre guvernul israelian timp de 10 ani, incepand cu anul 1951. Astfel de experimente asemanatoare s-au petrecut si in Statele Unite ale Americii. In Statele Unite ale Americii au existat situatii cand unele fiinte umane ce proveneau din armata, cat si prizonierii din inchisori, au fost adeseori folositi in secret in cadrul unor astfel de experimente criminale, tocmai datorita faptului ca ei erau niste grupuri ce puteau fi controlate si totodata erau foarte usor de testat si de observat, fara sa existe riscuri prea mari ca cineva sa protesteze si sa le ia apararea, spre a se constata ulterior efectele unor astfel de cercetari monstruoase.

La ora actuala, se stie ca exista o evidenta legatura intre chemtrails-uri si declansarea exploziva a cumplitei maladii Morgellons

La ora actuala, cativa cercetatori au facut deja conexiuni intre fenomenul chemtrails-urilor, nanotehnologie si maladia Morgellons, ajungand la concluzia ca toate acestea sunt strans legate intre ele. Se stie, totodata, ca ingrozitoarea maladie Morgellons a fost identificata prima data in anul 2001, la aproximativ 3 ani dupa ce chemtrails-urile au inceput sa apara, iar oficial, cauza ei este un „mister“. In viziunea acestor cercetatori, in schimb, aceasta cumplita maladie (Morgellons) nu este chiar deloc un mister. Simptomele infricosatoare ale acestei cumplite boli includ senzatia ca ceva ciudat se taraste pe tine si totodata includ senzatii de intepaturi ingrozitoare, de muscaturi fara o cauza vizibila.

Ulterior, atunci cand maladia Morgellons se declara, apar leziuni ale pielii care nu se mai vindeca, survine o stare de oboseala extrema, se instaleaza o confuzie mentala severa, apar pierderi de memorie, la inceput de scurta durata, apar dureri ce se localizeaza mai ales la nivelul incheieturilor, se instaleaza o scadere considerabila a vederii, survin mancarimi atat de puternice, incat unele victime se gandesc sa se sinucida si se instaleaza apoi, in timp, tulburari neurologice din ce in ce mai serioase. Totusi, cel mai socant simptom in cazul instalarii maladiei Morgellons sunt leziunile ciudate din care cresc niste filamente colorate. Aceste filamente pot fi smulse cu forta din trup, dar acest lucru nu le va opri dupa aceea proliferarea si cresterea. Ele vor aparea chiar si dupa aceea, generand suferinte cumplite. In astfel de cazuri, avem fara indoiala de a face cu o nanotehnologie criminala ce face ca astfel de procese sa se declanseze si sa se reproduca si la ora actuala nu exista nicio indoiala ca aceasta cumplita maladie vine din vazduh prin intermediul chemtrails-urilor. Ceea ce este cumplit pentru fiecare dintre noi si pentru noi toti este ca acum nu va mai fi vorba ca cineva sa ne introduca un nanocip intr-o anumita parte a trupului, deoarece toate acestea devin cu putinta prin inhalarea unor astfel de nanocipuri ce sunt raspandite in vazduh prin intermediul chemtrails-urilor.

Avand in vedere aceste aspecte, tragem semnalul de alarma si totodata aratam ca daca Serviciile secrete, Armata si toti cei care sunt investiti sa apere populatia vor continua sa ramana in letargie si vor accepta sa fie complicii acestui genocid planetar, chiar si ei vor fi in curand afectati de toate aceste boli cumplite care sunt raspandite prin intermediul chemtrails-urilor. Citind aceasta, speram ca toti cei care fac parte din astfel de servicii secrete isi vor da seama ca a tacea si a ramane complicii unui astfel de genocid planetar ii expune, totodata, atat pe ei insisi, cat si pe familia si pe copiii lor, unor cumplite consecinte, ce nu vor intarzia sa apara.

La ora actuala se stie ca exista anumite brevete ce fac posibila existenta si manifestarea chemtrails-urilor

Chiar daca cei sceptici nu cred aceasta, la ora actuala se stie ca exista anumite brevete ce fac posibila existenta si manifestarea chemtrails-urilor, care in realitate sunt atacuri bioteroriste permanente ce se desfasoara aproape pe intreaga suprafata a globului pamantesc.
Exista la ora actuala dovezi conform carora au fost depuse unele brevete referitoare la folosirea acestor tehnici de raspandire a feluritelor substante chimice cu ajutorul unor aparate ce sunt montate pe unele avioane care pulverizeaza efectiv astfel de substante chimice atunci cand se deplaseaza cu o viteza foarte mare.
In cadrul brevetelor lui Bernard Eastlung se mentioneaza ca este posibila cu usurinta dispersarea bariului in straturile superioare ale atmosferei si se specifica faptul ca aceasta este de natura sa mareasca foarte mult conductivitatea, favorizand in felul acesta declansarea anumitor fenomene de rezonanta ce permit folosirea sistemelor secrete de tip HAARP („Method and Aparatus for Altering a Region in the Earth’s Atmosphere, Ionosphere, and/ or Magnetosphere“, Unites States Patent 4.686.605/eastlund/11aug1987).

Un alt brevet este acela ce se refera la raspandirea atomilor de bariu liber si a ionilor de bariu pentru a crea in felul acesta nori ionizati in straturile superioare ale atmosferei. Aceasta informatie a fost deja difuzata si a inceput sa circule in anul 1969. In cazul acestui brevet, se specifica folosirea drept carburant a hidrazinei (N2H4) sau a amoniacului lichid (NH3). (United States Patent:-US 3813875/issued/filed dates: 4 iun 1974 / 28 apr 1972).Un alt brevet descrie modalitatea de dispersare a polimerilor in spatiul aerian. In timpul furtunilor, vantul agita amestecul respectiv, iar polimerii ajung in felul acesta sa absoarba ploaia („Method of Modifying Weather“, United States Patent 6.315.213/cordani/13 noi 2001). Un alt brevet se refera la un aparat sau instrument al carui sistem de pulverizare este conectat in prealabil la motorul avionului pentru vaporizarea anumitor produse sau substante lichide. Acest sistem se ajusteaza in functie de viteza motorului („Liquid Atomizinig Apparatus for Aerial Spraying“, United States patent/4.948.050/picot/14 aug 1990, http://patft.uspto.gov).

Anumite analize ce au fost realizate in laborator pentru a se constata compozitia chemtrails-urilor au evidentiat ca ele contin substante chimice extrem de toxice, bacterii exotice si chiar anumiti virusi. Este important sa retinem ca chemtrails-urile nu trebuie sa fie niciodata confundate cu contrails-urile. Contrails-urile sunt determinate de condensarea sau inghetarea brusca a vaporilor de apa din reactoare. Avioanele cu reactie obisnuite lasa si ele unele urme albe, dar aceste urme dispar foarte repede. Efectele profund nocive ale chemtrails-urilor sunt cu usurinta observabile de catre fiintele umane care se afla in zonele unde au loc astfel de dispersari si este necesar sa retinem ca substantele ce alcatuiesc chemtrails-urile au fost analizate in laborator in mai multe randuri. Astfel de analize de laborator, au fost efectuate in Ontario (Canada) in anul 1999 si ele au evidentiat prezenta unor particule de aluminiu de 10μ (microni) – exact acelasi tip de particule precum acelea care sunt specificate in cadrul  de compania Hugues Aircraft in anul 1991 si care dupa aceea a fost depus in vederea atestarii unei astfel de metode de „insamantare“ a norilor. Majoritatea testelor de laborator indica prezenta polimerilor foarte fini de aluminiu si a altor substante „materiale“ care de indata ce sunt absorbite la nivelul cailor respiratorii se dovedesc a fi extrem de nocive pentru sanatate. Ceea ce este si mai grav este faptul ca unele cercetari de laborator intreprinse cu privire la astfel de substante ce sunt raspandite atunci cand apar chemtrails-uri au scos, in final, la iveala prezenta a numeroase bacterii exotice, si chiar a unor virusi cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1), cat si prezenta deocamdata inexplicabila a unor celule sanguine uscate.

In cazul avionului Statelor Unite ale Americii ce a fost sabotat inainte sa decoleze in timp ce se afla pe teritoriul Chinei, s-a efectuat analiza de laborator a substantei ce se afla in recipientele metalice. Analiza de laborator ce a fost realizata asupra substantei ce se afla in recipientele metalice din interiorul avionului respectiv a evidentiat ca era vorba despre o solutie contaminata cu virusul modificat al gripei porcine. Aceste rezultate, care au fost evidentiate in urma unor cercetari riguroase ce s-au realizat in mai multe laboratoare de pe glob, evidentiaza intr-un mod indubitabil ca deja chemtrails-urile contin nu numai substante chimice care sunt extrem de toxice pentru fiintele umane, ci si unele bacterii exotice, precum si unii virusi foarte periculosi, cum ar fi virusul gripei aviare (H1N1), precum si virusul gripei porcine. De curand, unii cercetatori au semnalat ca aceste chemtrails-uri contin, totodata, anumite microcipuri sub forma de „praf“, iar unele cercetari extrem de recente au evidentiat ca chemtrails-urile raspandesc, totodata, particule extrem de nocive pentru sanatatea fiintelor umane si care sunt rezultatul a ceea ce se numeste la ora actuala nanotehnologie. Toate aceste aspecte sunt extraordinar de grave si ele evidentiaza ca asistam la declansarea unui genocid planetar ce este programat sa apara pe intreaga suprafata a globului. La ora actuala se stie ca programatorii din umbra ai acestui genocid planetar sunt membrii la varf ai elitei satanice planetare a asa-zisilor „iluminati“, care actioneaza in cardasie cu Francmasoneria mondiala.

O socanta stire ce dovedeste si totodata confirma ca informatiile si probele din ce in ce mai numeroase despre realitatea infricosatoare a chemtrails-urilor se adevereste!!! Un avion din SUA ce realiza o misiune secreta care fusese planuita de CIA a fost sabotat pe teritoriul chinezesc, fiind astfel impiedicat sa decoleze.

Anumite rapoarte ale serviciilor secrete de la Kremlin dezvaluie faptul ca un avion SUA care realiza o misiune secreta ce fusese planuita de CIA a fost sabotat in China pe aeroportul din Pudong, fiind astfel impiedicat sa decoleze. Potrivit rapoartelor respective, acest avion era echipat pentru a face pulverizari ale anumitor substante in timpul zborului si el transporta mai multe recipiente metalice ce erau umplute cu solutii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine. Cercetarile ulterioare au aratat ca toate acele substante urmau sa fie pulverizate in zbor deasupra anumitor zone din Asia. Aceste imprejurari si mai ales continutul acestor recipiente metalice dovedesc la ora actuala, fara nicio indoiala, ca  realitatea infricosatoare a actiunilor ce sunt realizate de elita satanica mondiala a asa-zisilor „iluminati“ care actioneaza prin intermediul Francmasoneriei mondiale este o zguduitoare realitate.

Fotografia de mai jos infatiseaza interiorul avionului respectiv ce era echipat cu butoaie metalice care contineau solutii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine. Este evident ca substantele contaminate cu virusul modificat al gripei porcine urma sa fie pulverizate in timpul zborului asupra anumitor zone din Asia.  Aceasta informatie inspaimantatoare si la prima vedere incredibila (mai ales pentru cei naivi si prosti, cat si pentru cei sceptici si obtuzi) este bine sa fie corelata cu observarea chemtrails-urilor care au inceput sa apara si pe teritoriul Romaniei la scurt timp dupa infiintarea bazei NATO pe teritoriul acestei tari. Dupa cum putem observa cu totii, aceste chemtrails-uri au inceput sa brazdeze din ce in ce mai des teritoriul Romaniei in lung si in lat, semanand totodata din vazduh boli si epidemii cumplite, ce ii vor conduce pe romani catre o moarte sigura, ce este dorita de elita satanica a iluminatilor pentru a reduce populatia acestei planete la aproximativ 1 miliard de fiinte umane. Puteti fi siguri ca acest subiect este si va fi intotdeauna de acum inainte cenzurat in mijloacele mass-media care sunt aproape toate controlate din umbra si aservite intereselor sinistre ale acestei elite satanice mondiale a asa-zisilor „iluminati“ care actioneaza din umbra, intocmai ca o caracatita infernala, prin intermediul Francmasoneriei mondiale.

Demascarea unor atacuri sistematice ce au fost realizate prin intermediul chemtrails-urilor asupra Indiei si a Nigerului

La data de 26 iunie 2009, doua avioane Antonov 124 ucrainiene, ce erau insa pilotate de catre militari americani, au pulverizat substante chimice toxice deasupra teritoriilor Nigerului si Indiei. Dupa o anumita perioada de timp, avioanele respective au fost interceptate in timp ce isi schimbau semnalul de pe modul civil pe cel militar. Fortele armate aeriene nigeriene si respectiv fortele armate aeriene indiene au fortat fiecare, la randul lor, avioanele respective sa aterizeze, iar autoritatile nigeriene i-au luat chiar prizonieri pe pilotii avionului respectiv si au retinut, in baza lor aeriana, avionul ce era intr-un mod atat de neobisnuit echipat cu recipiente metalice in care se aflau atat substante nocive pentru sanatatea fiintelor umane, cat si virusi ai gripei aviare H1N1 si virusi ai gripei porcine.

Cateva ore mai tarziu, un comando aflat sub conducerea Pentagonului a bombardat o conducta Shell care traversa teritoriul Nigerului. Dupa ce li s-au adus la cunostinta aceste evenimente, fiind ingrijorate de operatiunile americane de raspandire in atmosfera a unor agenti biologici, ce sunt de natura sa declanseze epidemii de gripa aviara si gripa porcina, autoritatile chineze au solicitat Serviciilor secrete indiene si nigeriene informatii cat mai precise despre actiunea care a avut loc. In conformitate cu rapoartele secrete ce au fost puse la dispozitie atat de catre serviciile secrete ale Indiei, cat si de catre serviciile secrete ale Nigerului, s-a aflat ca cele doua avioane transportau: „sisteme speciale de evacuare ce erau capabile sa pulverizeze pana la 45 de tone de substante toxice, ce ar fi declansat o «ceata» aeriana prin intermediul unei retele de tevi foarte subtiri ce erau amplasate de-a lungul aripilor celor doua avioane. Cele 45 de tone de agent biologic activ, ce s-au vadit ulterior ca fiind o extrem de periculoasa arma biologica, se aflau in containere metalice, care erau montate in interiorul ambelor avioane“. De curand, serviciile secrete chineze au declarat ca au ajuns la culmea saturatiei si ca deja sunt exasperate de atacurile biologice repetate pe care Statele Unite ale Americii le realizeaza deasupra teritoriului Chinei si au dezvaluit ca unele avioane americane realizeaza atacuri biologice si cu acea ocazie pulverizeaza bacterii si virusi extrem de periculosi, care sunt de natura sa declanseze epidemii de gripa aviara (H1N1) si gripa porcina.

La ora actuala, se stie deja ca mai multe guverne, printre care guvernul Rusiei, guvernul Chinei, guvernul Indiei, guvernul Nigerului si guvernul Israelului sunt in mod serios preocupate si deja sunt constiente de faptul ca substantele care sunt in felul acesta raspandite in atmosfera cu ajutorul anumitor avioane americane constituie de fapt un adevarat razboi biologic, al carui punct culminant a fost atacul realizat asupra Ucrainei pe data de 30 octombrie 2009. Referitor la aceasta situatie, un reprezentant al guvernului Indiei a spus:

„TOATE STATELE DE PE ACEASTA PLANETA, CARE RESPECTA ANUMITE PRINCIPII, NU DERANJEAZA SI NU SUSTIN DE BUNAVOIE RAZBOAIE. APROAPE TOATE RAZBOAIELE REPREZINTA O GRESEALA SI SUNT REZULTANTA UNEI MANIPULARI CE ESTE ORCHESTRATA DIN UMBRA DE ELITA SATANICA A ACESTEI PLANETE, ELITA CARE ESTE AVIDA DE PUTERE, CRUDA SI ORGOLIOASA. ACEASTA ELITA CREDE CA VOR PUTEA FI OBTINUTE ANUMITE AVANTAJE IN URMA DEZLANTUIRII UNUI NOU RAZBOI, DAR NOI INCLINAM SA CREDEM CA DUPA UN ASTFEL DE RAZBOI, TOATE TARILE CARE VOR FI IMPLICATE INTR-UN ASTFEL DE CONFLICT MONDIAL VOR FI MAI NEPUTINCIOASE DECAT ERAU INAINTE DE DECLANSAREA ACESTUIA“.

Ajungand aici cu lectura, unii dintre voi va veti intreba: „Reprezinta, oare, chemtrails-urile atacul unui stat ce este declansat impotriva unui alt stat?“ La o astfel de intrebare, raspunsul nostru categoric este: „NU!” Atunci cand privim cu atentie si luciditate, retrospectiv, descoperim ca cele mai mari si cele mai dese experimente biologice de pulverizare a unor agenti toxici au fost realizate deasupra Floridei si ele au fost planuite si efectuate chiar in Statele Unite ale Americii. Luand in considerare aceste aspecte perfect reale, multi dintre voi va veti intreba: „Daca este asa, atunci despre ce este, de fapt, vorba?!“  Iata raspunsul nostru: „Elita satanica a asa-zisilor «iluminati», care actioneaza din umbra prin intermediul Francmasoneriei mondiale, este aceea care se afla in spatele structurilor vizibile, atat de la Casa Alba (SUA), cat si de la Pentagon. Aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» este infiltrata si foloseste cu insolenta drapelul de razboi al Statelor Unite ale Americii in lupta impotriva altor state ale lumii si, pentru a-si atinge scopurile criminale, instiga atunci cand considera ca este necesar, cu o mare viclenie si abilitate, anumite state ale lumii unele impotriva celorlalte. Dincolo de aparente, scopul lor esential este acela de a le distruge. Planurile lor actuale diabolice si criminale prevad o scadere prin genocid planetar a populatiei pana la aproximativ un miliard de fiinte umane. Pentru a-si atinge acest scop criminal si totodata dement, aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» este capabila de orice crima, de orice marsavie si considera ca scopul le scuza mijloacele abjecte, criminale la care recurg si la care vor recurge si de acum inainte in intentia de a-si finaliza sinistrele lor planuri abjecte si criminale.

In cazul in care acest plan diabolic nu le va reusi prin intermediul unor crize sanitare, prin intermediul unei crize economice de mari proportii, prin intermediul unor epidemii, care ar putea decima zeci de milioane de fiinte umane sau prin intermediul unui genocid planetar, pe care de altfel deja l-au dezlantuit, aceasta elita satanica a asa-zisilor «iluminati» are in vedere posibilitatea declansarii celui de-al treilea razboi mondial. Cu toate acestea, dincolo de aparente, nu exista decat doua tabere:
• tabara mondialistilor sclavagisti, ce este condusa din umbra de elita satanica a asa-zisilor «iluminati», ce actioneaza cu multa viclenie si abilitate prin intermediul Francmasoneriei mondiale, si
• tabara societatilor civile ce exista pe intreaga suprafata a acestei planete.

Diferentele religioase, etnice, politice nu au niciun fel de importanta in acest conflict. Tinta vicleana a acestei elite satanice mondialiste a asa-zisilor «iluminati» o constituie atat intreaga societate civila, in ansamblul ei, cat si toate statele acestei planete. Atunci cand, pe ici pe colo, apar dezvaluiri socante despre aceasta monstruoasa conspiratie planetara, pe care a urzit-o si urmareste sa o implementeze la nivelul intregii planete elita satanica a asa-zisilor «iluminati», ea recurge la mijloacele mass-media si ii pacaleste pe sarmanii naivi ignoranti, facandu-i sa creada ca toate aceste aspecte sunt niste fantasmagorii paranoide, pe care ei le stigmatizeaza cu impertinenta ca fiind «TEORIA CONSPIRATIEI». Atunci cand privim multimea faptelor zguduitoare si profund semnificative care se acumuleaza pe zi ce trece, descoperim ca asa-zisa «teorie a conspiratiei» se refera, de fapt, la o monstruoasa si cat se poate de reala conspiratie, ale carei efecte si urmari isi fac din plin simtita prezenta la nivelul acestei planete. Luand asa cum se cuvine in consideratie multimea faptelor si a dovezilor care s-au acumulat deja, si care continua sa se acumuleze pe zi ce trece, constatam ca eticheta pacalitoare «teoria conspiratiei» ascunde, de fapt, o monstruoasa conspiratie planetara criminala care depaseste prin amploarea si prin pericolul ei tot ceea ce au nascocit chiar si cele mai criminale minti demente ale regimului nazist de trista amintire, ce a actionat sub conducerea lui Hitler.“

illuminati

Prin urmare, realitatea zguduitoare a chemtrails-urilor nu face decat sa evidentieze, intr-un mod cat se poate de concret, prin intermediul faptelor, o alta cruda si zguduitoare realitate. In acest moment, vrand-nevrand, umanitatea se afla in pragul unei alegeri: fie vom face cat mai repede cu putinta ca aceasta planeta sa fie cu adevarat a noastra, a tuturor, fie, daca nu, vom deveni in viitorul apropiat sclavii acestor megalomani sadici si criminali, ai acestor mafioti deghizati care urmaresc sa extermine o mare parte din populatia acestei planete si care, in nebunia lor, sunt convinsi ca vor reusi aceasta conducand catre distrugere miliarde de fiinte umane intocmai ca pe o turma de dobitoace… inconstiente.

Material preluat din lucrarea „Un genocid planetar – zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac sa apara pe cer (spre a raspandi pe ascuns atat unele substante chimice ce sunt foarte toxice, cat si bolile, epidemiile, suferinta si moartea)”.

Caplimpede

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)