Profetii

“Secretul din La Salette”: Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi jale!

O epifanie ar putea fi cheia de descifrare și prezicere a Apocalipsei. Există foarte mulți internauți care cred că semnele sfârșitului lumii sunt mai mult decât evidente în prezent, iar Apocalipsa nu poate fi decât aproape.

În 1846, doi copii, Melanie Calvat si Maximin Giruad, din localitatea franceza La Salette, au povestit ca au “discutat” cu Fecioara Maria si ca ea era atât de îngrijorata de soarta care le este harazita oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea.

Descrierea sfârșitului omenirii a fost considerata de Suveranul Pontif al vremii atât de înspaimântatoare, încât el a decis ca acest mesaj sa nu fie adus la cunoștința oamenilor, scrie premonitoriu.ro.

Și astfel, profetia a devenit “secretul din La Salette”. Astazi, el este deja cunoscut si vi-l reamintim:

Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o pâna acum. Jale va fi pe capul pamântenilor. Dumnezeu îsi va manifesta puterea si îi va îngadui Șarpelui (forțelor infernale, demoniace si satanice) să provoace neînțelegeri între oameni.

Certurile se vor tine lant, chiar si în mijlocul familiilor, și nimeni nu va scapa de influenta nefasta a raului.

La Salette - “Secretul din La Salette”: Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi jale!

Războaie sângeroase, foamete, epidemii si cumplite boli infectioase vor nimici o buna parte din oameni. Lucifer, împreuna cu un numar foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pamântul va fi lovit de calamitati de tot felul”, e mesajul transmis celor doi copilași la acea dată.

A1.ro

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top