Secretele Vaticanului: Iisus a fost însurat cu Maria Magdalena și au avut 2 copii, pe Manase și Efraim

Secretele Vaticanului: Iisus a fost însurat cu Maria Magdalena și au avut 2 copii, pe Manase și Efraim

Un manuscris antic, descoperit recent, sugerează că Iisus a fost însurat cu Maria Magdalena și au avut copii.

Manuscrisul a fost descoperit în Biblioteca Britanică și are o vechime de cel puțin 1500 de ani. A fost scris de către un călugăr și conținutul său dă peste cap tot ceea ce știam despre Iisus.

Până în prezent, Biserica îl prezenta pe Iisus precum un pustnic, care nu a experimentat niciodată instituia căsătoriei și nu a avut niciun copil.

Acest manuscris antic, prezintă cu lux de detalii viața socială și personală a lui Iisus. În consecință, el a fost însurat pentru mai mulți ani cu Maria Magdalena și acest fapt este unul dintre cele mai mari secrete ale Vaticanului.

Mai mult de atât, Iisus a avut cu Maria Magdalena doi copii. Interesant este faptul că în manuscrisul misterios este menționat faptul că înainte cu 13 ani de răstignirea lui Iisus, s-a încercat un atentat la familia sa. Au existat mai mulți atacatori, care au încercat să-i omoare soția și copiii lui Iisus.

Acest atentat nu a reușit și astfel cei trei au reușit să supraviețuiască.

Loading...

Potrivit experţilor, Iisus s-a născut în anul 5 Î. Hr. și a murit în jurul anului 30. Cu toate acestea, se pare că povestea lui Iisus a fost mult mai complexă și cu mult mai multe peripeții decât ne este prezentată de Biserică.

Specialiștii susțin că Biserica ascunde numeroase aspecte din viața lui Iisus în mod intenționat pentru a clădi un personaj intangibil pentru enoriași.

manuscris

Un alt fapt fascinant susținut de manuscrisul în cauză se referă la numele Mântuitorului și cel al soției sale. Acesta nu a purtat niciodată numele de Iisus, ci de Josef, iar pe soția sa o chema Aseneth. Cei doi au avut relații sexuale în urma cărora s-au născut Manase și fratele lui Efraim.

loading...

Related posts