Secretele Vaticanului: Fapte incredibile din inima Bisericii Catolice

Secretele Vaticanului: Fapte incredibile din inima Bisericii Catolice

Secretele Vaticanului sunt numeroase și de-a lungul timpului au existat o serie de speculații cu privire la acestea. Pe 11 februarie 2019, s-au împlinit 90 de ani de la înfiinţarea statului Vatican care a devenit suveran printr-un act semnat de Mussolini.

Decizia punea capăt unor dispute dintre guvernul italian și Biserica. Vaticanul este cel mai mic stat din lume. Are o suprafața de 1 km pătrat și este o enclavă în inima capitalei italiene, Roma.

În timpurile noastre biserică a renunţat la practicile străvechi de manipulare sângeroasă dar uita că “să nu minţi” este una dintre “Cele 10 porunci”.

După credinţă populară, Noul Testament, a fost alcătuit în urma unor sinoduri ecumenice însă puţin ştiu forma sa actuală este rezultatul unor dezbateri riguroase. Atunci când o Evanghelie sau un pasaj nu respectă anumite norme impuse de reprezentanţii clerului,textele erau tăiate şi scoase din Noul Testament.

Toate aceste documente renegate în fata societăţii sunt păstrate în deja celebra bibliotecă a Vaticanului. Se crede că aici se regăsesc mai multe documente cenzurate precum Evanghelia lui Iisus, Evanghelia Mariei sau cea scrisă de Iuda.

Secretele Vaticanului

Cel mai iubit suveran pontif din istorie a fost Papa Ioan Paul al II-lea. În anul 2000, și-a cerut iertare pentru păcatele pe care Biserica Catolică le-a făcut de-a lungul vremii. Printre păcatele enumerate s-au numărat excomunicările, greșelile comise împotriva evreilor, lezarea demnităţii femeilor.

Papa Ioan Paul al II-lea a avut cel mai lung pontificat, 26 de ani și a fost o personalitate importanta a lumii. A fost cel de al 263-lea succesor al Sfântului Petru, fiind primul papă de altă origine decât cea italiană.

De-a lungul timpului, Vaticanul a fost scena multor scandaluri. Iar secretele pe care le deține ar putea zgudui lumea creştină. Biblioteca Vaticanului ascunde multe secrete întunecate, printre acestea și Evangheliile apocrife care susțin că Iisus a fost doar un om și îi este prezentată linia genealogică.

Exorcizările sunt unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Vaticanului. Potrivit declaraţiilor lui Gabriele Amorth, fost angajat al Vaticanului, în lume există peste 300 de exorcizatori dintre care patru sunt la Vatican. Chiar Papa Ioan Paul al II-lea a făcut două exorcizări în anii 1982 și în 2000.

Secretele Vaticanului

Cel de al doilea a fost Papa Benedict al XVI-lea care a ținut o exorcizare pe doi bărbați în anul 2009.

Scandaluri fără sfârșit

În anul 1982, Vaticanul a fost zguduit de un scandal legat de colapsul Băncii Ambrosiano, cea mai mare bancă privată din Italia, al cărui principal acționar era Vaticanul. Banca a falimentat după ce Vaticanul a scos bilioane de dolari prin 10 companii. S-a spus că banii aveau destinaţii obscure, finanţarea lojilor masonice sau a crimei organizate.

Un alt scandal de proporţii a avut loc în anul 1978. Este vorba despre asasinarea Papei Ioan Paul I. El a fost papa doar 33 de zile, până a fost găsit mort în patul său. Se spune că ar fi fost otrăvit.

În Vatican exista un tribunal secret numit Penitenciarul Apostolic. El a luat naștere în anul 1179 și judeca anumite cazuri. Printre acestea sunt pângărirea Euharistiei, pângărirea trupului și sângelui lui Hristos, încercarea de ucidere a papei, scandalurile sexuale și implicarea în probleme legate de avort.

În anul 1997, Vaticanul a fost scena unui alt scandal. A fost publicat un document în care se arata ca în anul 1946, Vaticanul a înlesnit fuga unor nazişti în Argentina și Spania. A existat o încercare de a fi deschis un proces în acest sens, în anul 2000, dar a fost rapid închis.

Papă asasinat?

În anul 1471, papa moare. Oficial, s-a spus că moartea a fost cauzată de o indigestie. Sunt istorici care susțin că a fost asasinat, după ce a fost sodomizat de unul dintre pajii săi.

La patru zile de la moartea papei, Francesco va fi numit papă. Pentru Vatican, dar și pentru țările catolice va începe o perioadă tulbure, cu represalii și multe asasinate. Nemulțumit de ceea ce se întâmplă la Vatican, regele Franței Louis al XI-lea impune o serie de reguli în cadrul bisericii franceze. Cardinalii nu mai aveau dreptul să se căsătorească și nici să întrețină relații clandestine cu bărbații. Totodată erau interzise spectacolele în biserică și participarea la întruniri în care era practicat spiritismul.

Nemulțumit de ceea ce se întâmplă în Franța, papa a dat o bulă numită salvater noster prin care permitea celor care au păcătuit să-și răscumpere greșelile donând bani bisericii. Mai mult, papa a instaurat taxa pe prostituție, iar clericilor le-a permis să aibă concubine, în contextul în care, visteriile Vaticanului erau golite de anturajul papei format din rude apropiate, avide de lux și huzur.

Cronicile vremii au relatat despre o relație incestuoasă pe care papa ar fi avut-o cu unul dintre nepoții săi, pe care l-a numit cardinal.

La scurt timp, un alt scandal avea să se producă. Papa dă o altă bulă prin care era permisă inchiziția în Spania. Inchizitorii au preluat puterea în Spania prin torturi și asasinate. Evreii care au refuzat să treacă la creștinism au fost omorâți, iar averea lor a fost confiscată și preluată de biserică. Chiar și morții erau judecați și averea lor era confiscată postmortem. Peste 125000 de persoane au fost victime ale proceselor privind erezia.

Papa Sixt al IV-lea a murit în anul 1484. Despre el s-a scris că a fost un papă care a încurajat desfrâul și a fost autorul celor mai multe asasinate.

Carol Wojtyla – Papa Ioan Paul al II-lea

Carol Wojtyla s-a născut în anul 1920 la Wadowice, fiind cel de al doilea fiu al unei familii în care tatăl era militar, iar mama institutoare. La vârsta de nouă ani, mama sa moare. Câțiva ani mai târziu, moare prematur și fratele său. În anul 1941, tatăl său moare și el.

Carol Wojtyla a fost o personalitate a secolului al XX-lea. În anul 1979, a fost pontificat papă. Până în anul 1940, a urmat studii de filologie la Cracovia. Le-a întrerupt în anul 1940, când a lucrat ca muncitor la o carieră de piatră, după care a fost angajat ca muncitor la o fabrică chimică.

Secretele Vaticanului

În mai 1999, face o vizită în România. A fost prima vizită a unui papă în țara noastră. În momentul în care a ajuns în România a declarat, providența divină mi-a oferit posibilitatea de a face o călătorie apostolică într-o țară predominant ortodoxă.

Spre bucuria tuturor românilor, a ținut un discurs în limba română, în care spunea că prin această vizită încearcă să cicatrizeze rănile produse între Biserica ortodoxă și cea catolică. A mai vorbit despre misiunea apostolică a Sfântului Andrei în Dobrogea. El a numit România țară-punte între Orient și Occident.

Papa Paul al II-lea a trecut la cele veșnice la 2 aprilie 2005. La 1 mai 2011, a fost beatificat, iar în 27 aprilie 2014, a fost declarat sfânt în fața unei mulțimi de sute de mii de oameni.

 Secretele Vaticanului – Secretum Omega

Patrik Delsaut este jurnalist și autorul unei cărți intitulate Oameni și extratereștri. Cartea se bazează în bună parte pe confesiunile unui preot iezuit pe nume Barbato care a lucrat mai mulți ani la Vatican.

Pe lângă studiile teologice, Barbato are o licenţă în fizică, motiv pentru care a fost cooptat într-un grup de lucru pe care îl numește mai special. Proiectul la care a lucrat s-a numit Secretum Omega. În prima parte a discuţiei, Barbato vorbește despre finanţarea de către Vatican a unei sonde spaţiale, executată în cel mai mare secret de compania Lockheed Martin.

Sonda era dotată cu camere infraroșu sofisticate și funcționa cu ajutorul unui sistem de propulsie electromagnetic. Sondă spaţială a fost fabricat în Nevada, la bază militară Zona 51 și plasată în orbita în anul 1990, cu ajutorul unui aparat hipersonic de tip Aurora.

Imaginile captate de sondă spaţială au relevat faptul că în sistemul nostru solar se produc multe anomalii, cauzate de apropierea unui obiect extrem de masiv. Soarele, planetele, sateliţii prezintă anomalii greu de explicat de oamenii de știința.

Printre aceste anomalii se număra activitatea Soarelui care este extrem de puternică, intensificarea furtunilor pe suprafața lui Jupiter și apariţia unor pete roşii.

Conform opiniei lui Barbato, SUA au confiscat toate informațiile cu privire la existența masivului obiect care a fost numit planeta X.

Barbato susţine că Vaticanul deține probe cu privire la primul contact pe care omenirea la avut cu extratereștrii, în timpul mandatului preşedintelui Eisenhower. În arhivele Vaticanului exista o corespondenţa între Papa și președintele Eisenhower cu privire la acest contact.

Entităţi dintr-un alt plan dimensional

Vaticanul a fost interesat de existența și contactul cu extraterestii. În anul 1963, Papa are o lungă discuție cu George Adamski, un american care a intrat în contact cu extratereștrii.

Adamski susţinea că extratereștrii sunt entităţi transmorfe, formate din energie mentală pură care pot lua orice formă fizică.

La scurt timp după aceste discuții, Vaticanul a amplasat în Alaska, un radiotelescop de ultima generație.

Secretele Vaticanului – OZN-uri la moartea lui Iisus

O icoană dintr-o biserică sârbească prezintă două nave extraterestre, una în stânga şi una în dreapta, atunci când Iisus a fost răstignit. De aici s-au născut foarte multe controverse, mai mulţi specialişti întrebându-se ce căutau extratereştrii în diverse ipostaze a lui Iisus.

O altă pictura celebra este “Botezul lui Iisus” când un obiect ce pare să fie un OZN îşi trimite razele luminoase către Pământ. Este straniu ca să admitem o legătură între Iisus şi o civilizaţie extraterestră dar adevărul se pare că a fost foarte bine ascuns încă o dată de Biserică.

Specialişti susţin că tema “Isus Hristos şi OZN-ul” a fost foarte prezenta în artă, până la revoluţia franceză, când Biserica şi-a simţit ameninţată poziţia şi a interzis acest gen de picturi. Vaticanul tine cu dinţii de poziţia socială pe care a dobândit-o de-a lungul anilor, pătată cu sângele a celor care au avut curajul să se opună în trecut şi având la baza minciună şi înşelătoria.
Aceasta este Biserica din zilele noastre, care ne vorbeşte despre cum trebuie să fim şi cât de mult trebuie să respectăm poruncile Domnului în timp ce ea îşi urmăreşte doar scopurile mârşave.
Secretele Vaticanului

Întrebarea de rezistenţă, aflată pe buzele scepticilor se referă la adevărata poziţie spirituală a lui Iisus dar şi la legătura Sa cu fiinţele extraterestre. Poate că în viitorul apropiat Vaticanul o să-şi recunoască păcatele săvârşite de-a lungul timpului şi adevărul o să fie liber pentru întreaga planetă.

Evanghelia lui Iisus

Printre cele mai importante idei care se regăsesc în Evanghelia lui Iisus sunt cele legate de reîncarnare, despre evoluţia sufletelor, despre Dumnezeu sau despre evoluţia timpului. În acest sens, Iisus ne-a lăsat moştenire, negru pe alb povestea reincarnării şi a karmei. Fiecare suflet este nevoit să se reincarneze şi în fiecare viaţă trebuie să-şi dezvolte capacităţile iar scopul final este acela de a ajunge un suflet perfect, aşa cum era şi al Său.

Iisus şi-a asumat numele de Christ, nume ce reprezintă creatura perfectă din punct de vedere spiritual. Acest rol nu i-a fost atribuit şi pentru că a ajuns la iluminare şi l-a însuşit.

Timpul este împărţit în ere, fiecare având o durată de aproximativ 2000 de ani. După cum putem să ne dăm seama, era noastră este aproape de sfârşit şi aşa se poate explica şi nouă revenire a lui Cristos pe Pământ. Atunci când un suflet ajunge mă maturitatea spirituală, devine perfect şi primeşte rolul pe care însuşi Iisus l-a avut.

Dumnezeu este protectorul oamenilor şi El nu a uitat de niciun suflet. De aici deducem protecţia pe care o avem din partea divinităţii în evoluţia noastră spirituală. Singurul aspect mai puţin neplăcut, subliniat şi de Iisus în Evanghelia Sa, este faptul că oamenii l-au uitat pe Dumnezeu în adevăratul sens al cuvântului dar niciodată nu este prea târziu să ne întoarcem privirea spre Creator.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)