Spiritualitate

Secretele ocultismului: Straniile personaje care au o putere foarte mare asupra oamenilor

Se consideră că cei care au puteri extrasenzoriale și posedă misterioasa artă a prezicerilor au o putere foarte mare asupra oamenilor. La începutul bolșevismului, lupta împotriva ocultismului devenise un punct de program, însoțit de ideologia marxist-leninistă. Aversiunea față de practicile oculte se exprima public prin caricaturizare, iar concret prin omor.

În anul 1922, de pildă , la Petrograd au fot convocați toți cercetătorii sistemelor de prezicere a Tarotului. Conferința fusese un pretext. Toți invitații au fost uciși de către bolșevici. Cei doi anticriști ai secolului XX au fost Hitler și Stalin. În secret, ei erau conectați la ocultism. Hitler crease două instituții care se ocupau cu fenomenele paranormale, în ideea de a-i sluji puterii lui.

Unul dintre ele se numea Tule, se ocupa cu acumularea de informații despre corelarea puterilor cosmice cu energiile pământești. Patronul acestei instituții secrete era Himmler. A doua instituție se numea Abers și se ocupa cu întocmirea horoscoapelor.

Prima instituție era investită cu misiunea de a argumenta teoretic și cosmic supremația Germaniei și dreptul ei sacru de a domina lumea, dar și legătura ei cu vibrațiile cosmice. Cea de a doua instituție era conectată la sistemul solar și întocmea astrogramele lui Hitler și ale generalilor săi.

Hitler crease și centre de învățământ, unde a studiat și profesorul Vronskîi. El împreună cu nouă persoane au fost aleși pentru a fi inițiați în extrasenzorial, în vederea vindecării unor apropiați ai lui Hitler. Napoleon, Hitler, Stalin, Lenin fac parte din categoria de oameni ai răului. Ei sunt cei care credeau că pot transforma lumea și că o pot conduce după bunul lor plac.

În anul 1943, Hitler pierde încrederea în prezicători. Subalternii lui Hitler au căutat printre deținuți persoane care aveau capacități extrasenzoriale. Au fost selectați 200 de persoane care au fost puse să găsească locul unde se ascunsese Mussolini. Unul dintre deținuți, pe nume Zaim Zmaiev, a pus degetul pe hartă și a arătat cu mare precizie locul unde era ascuns Mussolini.

În imperiul sovietic, deși practicile oculte erau interzise și pedepsite, în ascuns, Stalin recurgea la ele.
În anii 50 se constituie un grup de dotați cu capacități paranormale și sub supravegherea unor apropiați ai lui Stalin, încep experimentele. În mai 1950, se realizează un schimb de informații între o persoană aflată pe uscat și alta într-un submarin. Exactitatea informațiilor a fost uluitoare.

Doctorul Vronskîi, cel inițiat la institutul fondat de Hitler, devenise omul de încredere al lui Brejnev.
Brejnev nu pleca în călătorii fără să-și afle horoscopul și fișa de preziceri. Brejnev era interesat de China și implicit de data în care va muri Mao. Vronskîi îi spune că Mao va muri în intervalul 6-12 septembrie. Mao a murit în 9 septembrie.

Brejnev i-a cerut lui Vronskîi să facă preziceri înainte să înceapă războiul din Afganistan. În prima fază, Vronskîi a ezitat să-i dea un răspuns, dar la ordinul lui Brejnev a trebuit să spună ce previziune are.
Vronskîi i-a descris dezastrul pe care-l vedea, însă Brejnev nu l-a crezut. După această relatare Vronskîi chiar a căzut în dizgrație.

Războiul a început și s-a dovedit că va fi un dezastru pentru URSS. Avusese dreptate Vronskîi. Cu patru zile înainte de a fi ucis, Robert Kennedy, vizionarul Allan Voghen a prezis că acesta va fi ucis. În SUA există un birou federal al prezicătorilor, iar metodologiile lor de lucru sunt complexe. Se face analiza viselor premonitorii. Cu precădere, biroul se ocupă de presimțirile intuitive legate de tragedii.

ocultism - Secretele ocultismului: Straniile personaje care au o putere foarte mare asupra oamenilor

Cercetările paranormale asociate cu elementele științifice au demonstrat că în accidentele de cale ferată și aviatice, de regulă și neîntâmplător au fost mai puțini călători decât ar fi trebuit. Deși biletele fuseseră vândute, practic locurile fiind considerate ca fiind ocupate, totuși foarte mulți pasageri pur și simplu nu s-au prezentat pentru a efectua călătoria plătită din timp.

Au trebuit să treacă patru decenii ca să auzim, spre exemplu, că o oarecare Nina, vizionară și telepată, era capabilă să ucidă oameni cu forța gândului. Pentru sovietici ea era un obiect păstrat într-o temniță, iar pe actul ei de identitate era scris – Secret Militar.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top