Secretele NASA: Pe Lună există apa și urme de viață

În anul 2008, India lansa sonda spațială Shandrayaan1care avea ca misiune cartografierea suprafeței lunare, compoziția solului, analiza crustei lunare. Se dorea realizarea unei hărți 3D, în speranța înțelegerii producerii unor anomalii magnetice.

Pe Lună există apă!

Prima descoperire s-a referit la faptul că pe Lună există apă, nu numai la cei doi poli, așa cum se crezuse anterior. Luna nu este un astru mort, arid, complet steril.

În cadrul celor șase misiuni Apollo, 12 astronauți au ajuns pe Lună de unde au recoltat 380 kg de roci, au amplasat pe suprafața lunară spectometre, magnetometre, detectoare seismice. În cadrul misiunii Apollo 15 a fost depus pe suprafaţa lunară un rover care în decursul a câțiva ani a studiat suprafața lunară pe o suprafață de câțiva kilometri.

Concluziile realizate de NASA în timpul celor șase misiuni Apollo indicau faptul că Luna este un astru mort. În anul 2008, cercetătorii indieni au demonstrat contrariul. Există surse de apă nu numai la cei doi poli.

Știrea pe care cercetătorii indieni au făcut-o publică a fost o grea lovitură pentru NASA. Cei care au scris despre această descoperire au opinat că există două variante. Prima se referea la faptul că NASA a ținut secret existența surselor de apă sau misiunile Apollo nu și-au atins niciodată ținta, aselenizarea.

Mai mult, cercetătorii indieni susțin că solul lunar conține cantități mari de magneziu, aluminiu, siliciu, informație despre care cei de la NASA nu au vorbit niciodată, cu toate că au avut spre studiu 380 kg de rocă lunară.

Pe Lună există viață!

Lovitura fatală avea să vină atunci când indienii au anunța că pe suprafața lunară există materie organică compusă din carbon. Carbonul este considerat piatra unghiulară a vieții.

Misiunea sondei spațiale indiene a durat zece luni, iar descoperirile sunt excepționale. În toată această perioadă, NASA a păstrat tăcerea.

luna

Guy Cramer, un cunoscut om de știință canadian, a lansat un semnal de alarmă cu privire la experimentele HAARP care, în opinia sa ,afectează sursele de apă și posibilele forme de viață de pe Lună.

Semnalul de 3000000000 wați transmis din Alaska poate afecta în mod dramatic Luna, aceasta transformându-se într-un imens deșert. Cramer suspectează că astfel de experimente au loc începând cu anul 1998. Pentagonul nu a dat un răspuns la declarația lui Guy Cramer.

CATEGORIES
Share This