Mistere

Descopera

Secretele misteriosului Lac Vostok

2views

Lacul Vostok, situat în Antarctica, este unul dintre cele mai misterioase lacuri de pe Pământ. Situat la peste 3700 metri sub stratul de gheaţă, lacul a ridicat de-a lungul timpului mai multe semne de întrebare. În anul 1998 o echipă de cercetători ruşi a început forarea stratului de gheaţă pentru a ajunge la apa dulce. Se presupune că lacul adăposteşte forme ciudate de viaţă care nu au mai fost descoperite până în prezent. Săpăturile au încetat în anul 2001 din cauza tehnologiei rudimentare de care dispuneau ruşii la acea vreme, însă anul acesta sursele neoficiale susţin că, după reluarea forajului, echipa de cercetători ruşi a reuşit să ajungă la misteriosul lac.

În anul 2001, imediat după ce săpăturile au fost sistate, s-au înregistrat anomalii magnetice în vecinătatea lacului subteran. Variaţii de peste 1000 de nano-tesla ( tesla este unitatea de măsură a magnetismului) se înregistrează pe suprafaţa pe care se întinde Lacul Vostok. În mod normal variaţi magnetice între 500-600 nano-tesla se înregistrează în apropierea vulcanilor, iar în  zonele obișnuite variaţiile sunt mult mai mici. În cazul Lacului Vostok variaţiile magnetice sunt foarte mari, fapt pentru care au stârnit curiozitatea oamenilor de ştiinţă și cercetările au continuat.

Poarta din munte

O descoperire importantă, efectuata în anul 2001, este  structura ovală care seamănă cu o intrare ce a fost săpată în munte. Intrarea se poate găsi la coordonatele -66.553217, 99.838294. Ţinând cont de Tratatul Internaţional din Antarctica, nicio ţară nu are voie să construiască o bază militară sau orice altă structură în Antarctica, este imposibil ca mâna omului sa fi construit o structură subterană. Însă, există voci care susţin că o bază militară secretă se afla chiar lângă Lacul Vostok, locul unde s-a refugiat Hitler împreună cu soţia sa Eva Braun.

În ciuda speculațiilor, oamenii de știință cred că intrarea în munte a fost construită de o civilizaţie străveche şi că ar avea o vechime de cel puţin 14.000 ani. În tot acest timp, scriitoarea de origine americană, Barbara Marciniaku, în cartea intitulatăMesaje din Constelaţia Pleiadelor“, susţine că sub Antarctica s-ar afla o  civilizaţie care îşi duce existenţa de peste 500.000 de ani. În opinia scriitoarei, aceapoartă” duce spre o altă lume ascunsă de ochii curioşi ai oamenilor.

Loading...

Adevărul nu s-a descoperit încă, sau cel puţin nu a fost dat publicităţii pentru că oficialii ţărilor care au explorat misteriosul Lac Vostok şi împrejurimile sale, susţin căpoarta” nu a fost niciodată explorată, cu toate că există o intenţie reală.

Să fie vorba despre o poartă care duce spre o altă civilizaţie sau o poartă a timpului? Şi dacă Lacul Vostok nu există cu adevărat? Aceste două întrebări logice îşi pot găsi explicaţia prin faptele ciudate petrecute cu puţin timp înainte caartefactul” să fie descoperit în Antarctica.

Poarta timpului?

Cu câţiva ani înainte, în anul 1995, a avut loc un eveniment şi mai bizar, observat de cercetătorii britanici şi americani, în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire americană din aprilie 2001.
În 1995, oameni de ştiinţă americani şi britanici care au condus investigaţii în Antarctica au făcut o descoperire senzaţională. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetătorilor că în apropierea polului sud a văzut un vârtej de ceaţă gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtună polară. Totuşi, vârtejul nu şi-a schimbat forma şi nici nu s-a deplasat în decursul timpului. Aşa că au decis să cerceteze fenomenul şi au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurat viteza vântului, temperatura şi umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat şi a dispărut brusc în ceaţă.

După un timp, cercetătorii au adus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: cronometrul balonului arăta data 27 ianuarie 1965, adică cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori după ce s-au asigurat că echipamentul balonului era în bună stare de funcţionare. Dar de fiecare dată ceasul arăta dată cu 30 de ani în trecut. Fenomenul a fost numit “poarta temporală” şi a fost raportat la Casa Albă.
Se presupune că acel vârtej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor în timp. CIA şi FBI se luptă pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu există încă nici-o recunoaştere oficială a autorităţilor federale americane.”

Şi dacă nu exista Lacul Vostok?

O echipă de televiziune din California a pornit în noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica. Dar echipa de televiziune a dispărut la fel de misterios si a fost descoperită o înregistrare video a acestei echipe, de către forţele speciale SEAL ale Marinei Americane. In această înregistrare se confirma prezenţa unui artifact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorică, posibil de origine extraterestră.

“Guvernul SUA a spus că va încerca să blocheze difuzarea unei înregistrări video găsit de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrarea ce ar conţine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheaţă”, suna o declaraţie de presă care a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii.

Adevărul despre Antarctica este dincolo de noi, iar în prezent nu putem să ridicăm semne de întrebare asupra corectitudinii cu care ne sunt prezentate informațiile oficiale, aproape inexistente, cât și cele neoficiale, care încearcă să scoată adevărul la suprafață.

loading...