SECRETELE LUMII, O NEBULOASA A COMPLOTULUI

SECRETELE LUMII, O NEBULOASA A COMPLOTULUI

Conform statisticilor, peste 70% dintre francezi cred în teoria complotului. Campionii acestei teorii sunt americanii. Peste 12 milioane de americani cred în existența reptilienilor cu faţă umană care conduc din umbra lumea. S-a realizat un clasament al celor mai importante evenimente în spatele cărora au stat comploturi. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

11 Septembrie 2001

Forţe oculte americane au generat această tragedie care a deschis drumul către invaziile militare din Irak și Afganistan și implicit la rezervele de petrol.

Omul pe Lună

Tot mai multe voci susțin că misiunile Apollo au fost una dintre cele mai mari minciuni cu care s-a confruntat omenirea. Imaginile transmise în întreaga lume ridica multe semne de întrebare. Nu există urme ale aselenizării, imaginile nu surprind pe cer stele, drapelul american flutura în condiţiile în care pe Lună nu exista atmosferă.

Complotul evreiesc

De-a lungul timpului, evreii au fost acuzați că au stat în spatele unor evenimente care au schimbat faţa lumii. Ei sunt acuzați că au introdus liberalizarea mondială, că au declanșat tensiuni politice și războaie și de faptul că monitorizează cele mai mari puteri ale lumii.

Asasinarea preşedintelui Jennedy

Cu toate că oraşul Dallas era înţesat de forţe de securitate, președintele Kennedy a fost asasinat. Mai mult, presupusul asasin, Lee Harvey Oswald a fost asasinat de fata cu zeci de jurnalişti. Mașina în care se afla președintele a dispărut. După autopsie, în mod misterios, creierul preşedintelui a dispărut în mod misterios.

Chemtrails, urme misterioase pe cer

Conform susţinătorilor teoriei complotului, aceste urme sunt formate din produse chimice care au scopul de a modifica climă, a produce boli în rândul populaţiei sau pentru cercetări în cadrul unor proiecte militare.

SIDA, un virus creat în laborator

Multe voci susțin că virusul HIVa fost creat în laborator de către cercetători din cadrul Departamentului de Apărare al SUA, în vederea reducerii numărului populaţiei mondiale. Principalul câștigător a fost industria farmaceutică care a lansat pe piața medicamente considerate că fac minuni în cazul acestei boli. În realitate, boala nu are remediu.

Pământul este plat

Cu toate că au fost surprinse imagini din spațiu cu planeta noastră, mulți sunt convinşi că Pământul este plat, invocând în susţinerea acestei teorii orizontul. Alte persoane considera că Pământul nu are o mișcare de rotaţie, ci Luna și Soarele se rotesc în jurul lui.

Lady Di, un asasinat comandat

Una dintre cele mai celebre femei avea să moară în anul 1977. Era într-o relație care ar fi trebuit să se transforme într-o căsătorie cu miliardarul egiptean Dodi Al Fayet. O relație imposibilă, dat fiind statutul său de mama al viitorului rege.

teorii ale conspiratiei

Multe întrebări au rămas fără răspuns. De ce salvarea a venit foarte târziu? De ce centura de siguranța era ruptă? Era însărcinata Lady Di?

Lumea este guvernată de reptilienilor Printre cei mai celebri reptilieni s-ar număra, Obama, Sarkozi, regina Elizabeta a II-a, Madonna.

loading...
CATEGORIES
Share This