Descopera

Secretele de la Fatima: Un cutremur de 8 ore va lăsa planeta în beznă timp de 3 zile

Va fi devastata lumea de un cutremur de 8 ore? Apar noi amanunte infricosatoare legate de secretele de la Fatima.

Apar noi dezvaluiri despre secretele de la Fatima, confirmate in trecut si de Papa Benedict al XVI-lea. Arhiepiscopul Capovilla, acuzat de tainuirea secretelor, il contrazice pe papa.

Capovilla este singurul supravietuitor acuzati de tainuirea celui de-al treilea secret de la Fatima. Acesta spune ca nu exista niciun al treilea sau al patrulea secret si ca totul este o fabulatie.

Ce e interesant e faptul ca fostul papa, Benedict al XVI-lea, il contrazice. Conform legendei, Fecioara Maria s-ar fi aratat in anul 1917 unor copii, pe un camp din Portugalia. Maica Domnului a dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost pastrate in secret pana in ziua de azi.

Toate cele trei secrete au fost transcrie de unul dintre cei trei copii care au vazut-o pe Fecioara Maria la Fatima, Lucia. Lucia Dos Santos a devenit intre timp calugarita si a pastrat cu sfintentie informatiile primite de la Fecioara Maria la aratarea Ei.

Se spune ca printre secretele de la Fatima, s-ar strecura si un al patrulea, in care Maica Domnului vorbeste despre sfarsitul lumii asa cum o stim acum. Printre profetiile care dau fiori se numara si cea a producerii unui cutremur care va dura 8 ore. Nu se stie data exacta si locul, insa exista multi cardinali care, sub diferite nume fictive ori chiar sub complet anonimat, spun ca Maria a vorbit despre acest mega-seism.

Despre cutremurul de opt ore

Cei care cred in teoria profetiei apocaliptice facute de Fecioara Maria spun ca acest cutremur se va produce intr-o iarna, cu 10 minute inainte de miezul noptii.

Cutremurul care va dura 8 ore nu va fi cel care va extermina lumea, ci va fi abia al treilea semn al Apocalipsei. Se spune ca acest cutremur va devasta complet axa planetei noastre si va tine lumea in intuneric timp de 3 zile.

Secretele-de-la-Fatima Secretele de la Fatima: Un cutremur de 8 ore va lăsa planeta în beznă timp de 3 zile

„Secretul contine date privitoare la pericolele care ameninta credinta si viata crestinatatii si, prin urmare, intreaga lume. Se refera, de asemenea, la importanta ultimelor noastre zile. (.) Cel de-al treilea secret contine lucruri care au fost deja anuntate de Scriptura”, recunostea fostul papa, Joseph Ratzinger, cunoscut ca Papa Benedict al XVI-lea.

Teotrandafir.com

loading...
Comments
To Top