Secretele corpului uman! Creierul poate memoriza o cantitate egală de informație ca cea de pe internet

Secretele corpului uman! Creierul poate memoriza o cantitate egală de informație ca cea de pe internet

Conform cercetărilor făcute de specialiștii de la institutul Salk, SUA, creierul poate memoriza o cantitate egală de informație ca cea de pe internet.

Informațiile memorizate sunt conservate într-o anumită zonă a creierului. Conform specialiștilor creierul este cel mai performant aparat de calcul care depășește chiar și un calculator performant.

Dintre toate minunile, creierul este cea mai importantă, o minune care fascinează. În fiecare secundă, peste 100 milioane de mesaje ajung în creier. Creierul are peste 10 miliarde de celule nervoase. Fiecare celulă are între 10000 și 100000 de fibre care fac conexiunile cu alte celule.

Un calculator performant este rudimentar pe lângă creierul uman. Totuși, ca și universul, creierul uman rămâne un mare mister, în ciuda eforturilor pe care cercetătorii îl fac, pentru a-l înțelege și descoperi în totalitate.
Contrar creierului animal, creierul uman își triplează volumul în primul an de la nașterea copilului.
Cu toate aceste performanțe uriașe de care este capabil, creierul uman reprezintă 2% din greutatea totală a corpului uman.

Cortexul cerebral face diferența între om și animal. Cortexul ocupă o suprafață de 20 de centimetri pătrați și are 1000 de kilometri de fibre și conexiuni pe centimetru cub. Creierul animal nu are aceste capacități inimaginabile. Teoria evoluționistă nu poate fi una reală, susțin unii specialiști. Între animal și om nu există asemănări în ceea ce privește performanțele creierului.

Trebuie să ne căutăm originea și strămoșii în alte părți

Ultimele cercetări au demonstrat că în creierul uman se găsesc particule de magnetită. Această descoperire i-a făcut pe specialiști să susțină că omul are un simț magnetic. Toți astronauții, după ce se întorceau din spațiu, aveau grave probleme de sănătate.

Loading...

Explicația este una simplă. După ce se trece de bariera formată din ionosferă, apar problemele de sănătate pentru că dispar frecvențele vitale date de Pământ. Pentru a evita astfel de probleme, în interiorul navetelor spațiale au fost amplasate dispozitive care produc unde Schumann artificiale.

Aceleași simptome pot să apară în timpul furtunilor electromagnetice, atunci când undele Schumann sunt perturbate.

creire

Toate procesele biologice sunt în interacțiune cu activitatea câmpului electromagnetic. Atunci când intervin fenomene care pot perturba activitatea câmpului magnetic, pot apărea probleme legate de scăderea imunității și apariția unor tumori.

Inversiunea geomagnetică care se produce o dată la 12400 de ani are efecte asupra magnetismului terestru.
Sunt cercetători care afirmă că acest fenomen va avea asupra omului influențe care pot duce la producerea unor boli și nu numai.

loading...

Related posts