Secretele Coca-Cola

Secretele Coca-Cola

Coca Cola este poate cea mai celebră marcă de băuturi carbogazoase din lume. Nu cred că există om pe lumea aceasta care să nu fi gustat măcar o dată din bine cunoscuta băutură. Istoria Coca-Cola are în spate peste 100 de ani de tradiţie, în care licoarea a suferit mai multe transformări. Coca-Cola a fost iniţial un suc de cocaină inventat de John Smith Pemberton, dependent la rândul său de morfină. Prin producerea acestei băuturi a crezut că poate să înlocuiască morfina cu cocaina fără să devină dependent, dar s-a înşelat amarnic pentru că ştim foarte bine că cocaina provoacă o dependentă extremă.

Pemberton a murit la 2 ani după genială invenţie. În anul 1903 Coca-Cola rețeta conţinea puţină cocaină şi a fost schimbată  pentru a elimina cocaină. Câţiva ani mai târziu, apare pe piaţa un concurent foarte puternic pe nume Pepsi, iar producătorii Coca-Cola iau o decizie de marketing foarte importantă, reintroduc extrasul de cocaină în compoziţia băuturii carbogazoase pentru a crea dependentă în rândul consumatorilor. Coca-cola a devenit o răcoritoare la modă încă din vremea aceea consolidându-şi poziţia prin marile masive de publicitate ca şi în zilele noastre. Deşi băutură răcoritoare este destul de consumată la ora actuală, compania încă mai apelează la publicitate pentru a aduce cât mai mulţi dependenţi. Coca-cola se bucura de succes şi în zilele noastre iar părerea mea este că a devenit un viciu pentru mulţi consumatori.

O altă ciudăţenie a licorii este PH-ul său situat undeva între 2,8 şi 3,4. Se poate considera un PH extrem de acid care produce daune mediului în care se afla. Vă imaginaţi ce fel de reacţii se produc în stomac atunci când este introdusă băutura carbogazoasă? Se spune că Coca-Cola poate să dizolve un cui în numai patru zile.

Nu numai numele acesteia este nociv, ci şi compoziţia chimică ce este ţinută în secret de companie. Există doar 2 membri oficiali ai companiei care cunosc ingredientele reţetei Coca-Cola , iar cei doi nu au voie să călătorească niciodată în acelaşi avion.

O altă ciudăţenie a Coca-Cola este chiar numele său. Scris invers, precum în practicile satanice, Coca-Cola, adică Aloc-Acoc înseamnăurmătorul”.

De foarte multe ori m-am întrebat ce semnificaţie poate să aibă acest cuvânt? Următorul ce? Probabil că unii ar spune că următorul stăpân al omenirii sau principalul reprezentant al Noii Ordini Mondiale.

Loading...

Cuvântul scris invers, Aloc-Acoc, în arabă are o semnificaţie incredibilă care se traduce prin “ Nu este Mahomed, nu este Meka”. De aici putem să deducem că următorul este de fapt actualul şi fostul personaj care a încercat să domine lumea de-a lungul timpului.

loading...

Related posts