Cartea lui Thot, textul antic care ascunde secretele omenirii

Cartea lui Thot, textul antic care ascunde secretele omenirii

Una dintre cele mai populare și misterioase cărți, moștenite de la egiptenii antici este Cartea lui Thot. Aceasta ascunde cele mai mari secrete ale omeniri, dar și numeroase incantații prin care se pot invoca forțele din lumea cealaltă.

Zeul Thot și cartea sa

Zeul egiptean Thot este identificat cu Hermes Trismegistus (de trei ori foarte mare), un personaj mitic şi foarte reală care semnează Cartea lui Thot.

Această carte este compusă din mai multe capitole (tăbliţe), fiind o lucrare foarte veche care datează de la civilizaţiile pre-egiptene.

Lucrarea este mai mult decât o operă de artă, este cheia spre adevărul absolut care conţine secretele omenirii, ale corpurilor cereşti, permiţând înţelegerea limbajului animalelor, marile mistere ale corpurilor fluide ale morţilor şi fiinţelor vii, ştiinţa spiritelor, cea a vieţii, a morţii, cât şi secretul puterii nelimitate.

O carte blestemată?

Evident că după spusele unora este o carte blestemată care nu trebuie să ajungă pe mâna oricui. Toţi cei care au avut-o în mâna au plătit cu viaţa mai devreme sau mai târziu. De exemplu în Vechiul Testament Dumnezeu însuşi simbolizează Cunoaşterea interzisă cu moartea. După cum susţinea şi Moise, este interzis să-i vadă chipul, altfel ar muri.

De-a lungul istorieicartea blestemată” a fost de mai multe ori distrusă. Khannes, unul dintre fiii lui Ramses al II-lea care o deţinea, a declarat că a ars-o. Nu se ştie dacă a ars cartea propriu-zisă sau o copie. Alte cărţi care se refereau la aceste texte au suferit acelaşi blestem în secolul I şi al II-lea D. Hr.

Loading...

Inchiziţia a ars această carte de foarte multe ori, unele societăţi secrete au pretins că deţin originalul, dar nici una nu a avut curajul să publice măcar o parte din text. Cei care s-au încumetat la asemenea declaraţii şi-au găsit moartea subit şi inexplicabil.

Adevărul a dispărut!

Astăzi Tăbliţa de smarald a lui Thot există doar prin interpretări superficiale, foarte denaturate şi deformate ale unei ştiinţe vechi care este total străină societăţii actuale.

Bineînţeles că anumite urme de veridicitate s-au păstrat într-o formă sau alta, dar esenţialul a dispărut, cauza pentru care interpretarea şi înţelegerea unor secrete din trecut devine imposibilă. În acest fel nu vom înţelege niciodată secretele unei civilizaţii pre-egiptene, terestră sau poate chiar extraterestră.

thoth

Există de asemenea şi posibilitatea ca această ştiinţă ocultă să fie protejată şi transmisă doar iniţiaţilor , dar aceasta din urmă teorie este lovită de foarte multe ipoteze. Cartea se pare că încă există şi că nu este blestemată cum se credea în trecut, doar că ascunde atât de bine secretele unei ştiinţe oculte pe care puţini ar putea s-o înţeleagă. Omul cu cât înţelege ceva mai puţin cu atât are tendinţa să spună că este mâna diavolului.

loading...

Related posts