Secretele călugărilor budiști! Își pot transforma corpul fizic în lumină și energie

În Tibet și India există peste 160000 de cazuri de persoane care după numeroși ani de pregătire spirituală, își transformă corpul fizic într-un flux de lumină pură, de energie. Fenomenul poartă numele de corp curcubeu.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la călugării budişti, care înainte de această spectaculoasă transformare își pot grava mâna și piciorul pe un zid.

Taoiștii numesc acest fenomen corpul de diamant, iar pe cei care ajung la această performanță, nemuritorii. Acest spectaculos fenomen este întâlnit și în vechile scrieri egiptene.

Acest fenomen este întâlnit și astăzi la călugării tibetani, care după o lungă perioadă de purificare ajung să-și transforme corpul fizic în lumină și energie. Francisco Tiso, călugăr catolic, a descris în scrierile sale o călătorie pe care a efectuat-o în Tibet, în anul 1998.

El a fost martor la transformarea corpului fizic al călugărului Gelugpa în lumină. El a povestit că înainte cu câteva zile de a se produce acest fenomen, deasupra locuinței lui Gelugpa, a apărut un curcubeu care s-a menținut până când corpul fizic s-a transformat în lumină.

Corpul fizic a început să se transforme după ce pielea căpătase un aspect strălucitor. Corpul a fost acoperit cu o pânză galbenă și după 7 zile a dispărut, s-a transformat într-un flux de lumină.

Loading...

Cazul a fost prezentat pe larg de o revistă științifică care numea acest fenomen disoluție fizică. În perioada celor 7 zile, corpul fizic al călugărului s-a redus gradual, până când a dispărut. Sub pânza galbenă cu care a fost acoperit au fost descoperite numai părul și unghiile.

David Steindl Rast, călugăr benedictic, a efectuat mai multe studii asupra acestui fenomen. În anul 2002, el scria, dacă am putea stabili acest fenomen din punct de vedere antropologic, am putea înțelege și explica reînvierea și ridicare la cer a Mântuitorului. Viziunea asupra potențialului uman s-ar modifica.

Maestrul budhist Choga Rinpoche scria în anul 2013 despre moartea unui bun prieten, un lama tibetan, care i-a fost mentor. La începutul celor șapte zile, corpul avea o lungime de 178 centimetri. Pe măsură ce zilele treceau, corpul a ajuns la o dimensiune de 20 centimetri. În a șaptea zi, corpul a dispărut.

Călugării tibetani își reduc metabolismul cu 64%

calugari tibetani

Această afirmație aparține unor cercetători de la Harvard care au efectuat mai multe studii în comunitățile de călugări tibetani. O altă constatare a fost aceea că în condiții de temperaturi sub zero grade, ei reușeau să usuce în 30 de minute o pătură spălată în apă rece și care era așezată pe corpul lor.

În toată această perioadă, ei și-au mărit temperatura extremităților, mâini, picioare, cu 17 grade, generând o căldură puternică.

loading...

Comentariile sunt închise.