Secrete murdare la Casa Albă: Homosexualitate şi pedofilie

Înclinațiile homosexuale ale elitei masonice mondiale sunt deja binecunoscute publicului larg. Unul dintre  locurile în care bogătașii americani, influenți în întreaga lume și iau parte la ritualuri satanice este Bohemian Grove. Despre acest loc, fostul președinte american Bush afirma că frecventează acest loc și că este cel mai păcătos loc de homosexualitate și pedofilie pe care vi-l puteți imagina vreodată.

            Și despre George Bush există dovezi care îi demască adevărata orientare sexuală. De exemplu în 1963, când era student a apărut într-o fotografie, costumat în majoretă. De fapt, se spunea despre el că era majoreta șefă a universității.

            Se spune că la Casa Albă, singurul mod în care un politician își poate pierde credibilitatea este să fie găsit în pat cu un băiat sau cu o femeie moartă. Pe 29 iunie 1989 a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri din SUA.

            Potrivit lui Washington Times au apărut o serie de articole despre actele homosexuale de la Casa Albă. Se descoperise că vip-urile din administrația Reagan aduceau noaptea în interiorul Casei Albe, băieți cu care întrețineau relații sexuale.

Televiziunile și radiourile nu au prezentat știrea din cauza presiunilor politice. Administrația a fost nemulțumită de scandal și ulterior a fost înăbușit totul.

            În timp ce la Washington se mai discuta pe această temă, în statul Nebraska, scandalul a reizbucnit, fiind implicat însuși președintele Bush. Scandalul a plecat de la Larry King, republican, președintele unei bănci și care fraudase cu 40 milioane de dolari statul american.

În timpul anchetei asupra acestei fraude, s-a descoperit că acesta avea o rețea  homosexuală pedofilă. El își procura majoritatea victimelor din cadrul organizației de caritate din SUA, pentru copii orfani.

După ce erau drogați și torturați, copiii erau transportați cu avionul pe tot teritoriul american, la petreceri ale unor politicieni, sau ale unor oameni influenți. FBI-ul a descoperit materiale pornografice în biroul lui Larry King, precum și alte probe care atestau practici sataniste.

Senatul american, după ancheta pe care a făcut-o, a descoperit că mulți politicieni practicau pedofilia. Senatorul DeCamp a scris cartea numită Operațiunea Franklin, unde susține că CIA este implicată în acest caz, expermentând operațiunea mind control, controlul minții, efectuată asupra cetățenilor americani dar și a copiilor.

O altă declarație incendiară îi aparține lui David Gergen, consilier prezidențial a lui George Bush sr., care în 1993 și-a anunțat retragerea de la Bohemian Grove, deoarece nu intenționa să umble dezbrăcat în tabăra anuală a clubului.

Există martori care susțin că la Bohemian Grove există camere subterane secrete în care se realizează ritualuri satanice. Se vorbește despre sute de copii dispăruți și alegerea victimelor dintre subiecții experimentelor de control mental, efectuate de CIA.

Printr-un decret prezidențial, ancheta asupra acestui caz a fost întreruptă din motive de securitate națională. Alex Jones, realizator de filme documentare, a reușit să se infiltreze la Bohemian Grove și a făcut unele înregistrări. Mai târziu el a realizat filmul Dominația secretă a lumii și difuzat de către unele televiziuni.

bush

aDiscuțiile și relațiile de la Bohemian Grove influențează întreaga planetă. Este de notorietate că Proiectul Manhatan, realizarea primei bombe atomice, a fost demarat aici în 1943. Acolo se trag sforile pentru alegerile prezidențiale, se pun la cale războaie.

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)