Take a fresh look at your lifestyle.

Secret pastrat 50 de ani: Fostul presedinte american Eisenhower s-a intalnit de 3 ori cu extraterestrii

Misterul existenței civilizațiilor extraterestre stă bine ascuns de ochii opiniei publice de peste 50 de ani. Cei care doresc cu ardoare ascunderea adevărului nu sunt decât şefii de stat sau agenţiile secrete care susţin că astfel protejează masele nu doar de un şoc cultural, ci şi de tulburarea credinţelor spirituale.

Timothy Good, fost agent special care şi-a dedicat întreaga viaţă Pentagonului, a uimit opinia publică printr-o declaraţie de senzaţie. Fostul agent special susţine că preşedinte american Dwigth D. Eisenhower a avut mai multe întâlniri secrete cu reprezentanții unei civilizaţii extraterestre. Se întâmpla în anul 1954, atunci când Eisenhower îşi exercita funcţia de preşedinte SUA, când a avut prima întâlnire specială cu extratereștrii. Această întâlnire s-a petrecut la o bază secretă americană din New Mexico. Au mai urmat două astfel de întâlniri, la care au asistat şi reprezentanții FBI, care i-au asigurat siguranţa preşedintelui american. Întâlnirile au fost organizate din dorinţa extratereştrilor care au trimis mai multe mesaje telepatice pentru că întâlnirea să aibă loc.

A fost vorba despre nişte negocieri care au asigurat Statelor Unite ale Americii imunitatea, cât şi evoluţia tehnologică de-a lungul timpului. Se cunoaşte foarte bine că Eisenhower credea cu tărie în existenţa altor civilizaţii care trăiesc pe alte planete. Acest fapt ar fi fost determinant în organizarea acestor întâlniri secrete.

Dacă iniţial s-a dorit comunicarea cu o specie de extratereștrii cu aspectnordic”, nu se cunosc motivele pentru care negocierea nu a mai avut loc. Astfel, Eisenhower a preferat să se întâlnească cu o altă specie, de dimensiuni mai mici şi cu pielea gri.

„Multe dintre guvernele lumii au avut contact cu civilizaţii extraterestre, în ultimele decenii. Noi ştim că 99% dintre documentele care vizează OZN-urile se pot explica în termeni convenţionali. Cu toate acestea, pot să spun că milioane de oameni din întreaga lume au văzut OZN-uri şi au văzut un lucru real.” susţine Good.

Loading...

Dezvăluirea făcută de Good este una dintre puţinele pe care foştii agenţi secreţi americani au curajul să le facă. Evenimentelor petrecute cu mai bine de 50 de ani în urmă nu li se mai aplică clauză de confidenţialitate, fapt pentru care Good a avut curajul să vorbească deschis despre ceea ce văzuse în tinereţea sa.

loading...