Mozaic

Secret incredibil a fost descoperit in Marea Neagra. Romania ar putea ajunge una dintre cele mai mari puteri ale Europei

Un secret incredibil a fost descoperit in Marea Neagra, ceea ce ar putea face ca Romania sa ajunga una dintre cele mai mari puteri ale Europei, pentru ca ar putea fi proprietara unor zacaminte uriase de petrol si gaze naturale.

Informatia a aparut pe cunoscutul site al celor de la Euronews, parerea specialistilor fiind ca Romania poate deveni peste noapte un furnizor important de petrol si gaze pentru intregul continent:

„Marea Neagra ascunde zacaminte importante de petrol si gaze naturale.

Daca toate previziunile, studiile si cercetarile se vor confirma, Romania isi va capata o independenta nesperata si nu va mai fi nevoita sa importe petrol si gaze.

Mai mult, Romania poate deveni un furnizor important pentru restul tarilor din Europa pentru ca zacamintele sunt uriase”, titreaza.

Sursa: Bzi.ro

loading...
loading...
1 Comment

1 Comment

  1. orion

    23 septembrie 2017 at 17:14

    Si Venezuela are resurse extraordinare de petrol si a ajuns la sapa de lemn, ii mor cetatenii de foame. Acelasi lucru si in Congo, una dintre cele mai bogate tari, este una din principalele producătoare de cupru, cobalt și diamante.Bogatiile naturale sunt ale celui care le exploateaza si le valorifica , nu ale celui care le poseda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top