Take a fresh look at your lifestyle.

Se pregateste un nou razboi mondial? Surse de la Washington sustin ca Israelul va ataca Iranul in luna noiembrie

Contextul actual cumulat cu criza religioasaă din Orientul Mijlociu formează premiza ideală pentru începerea unui nou război. Surse de la Washington susțin că Israelul se află în pragul declanșării unui război împotriva Iranului. Atacul se va produce chiar înainte de alegerile prezidențiale din SUA, adică în luna noiembrie.

Acest scenariu este posibil pentru că Israelul dorește cu ardoare să atragă susținerea Statelor Unite în acțiunea sa pentru că altfel războiul declanșat ar prezenta un risc incredibil de mare. În acest fel, chiar înainte de alegerile prezidențiale din SUA, presiunile pe care ar putea să le facă liderii israelieni asupra administrației de la Washington s-ar putea concretiza în atragerea voturilor şi desemnarea viitorului președinte. Barack Obama, dorind câștigarea următorului mandat, ar susține irevocabil acțiunile militare ale Israelului în Iran şi astfel un nou război se va declanșa în Orientul Mijlociu.

FilmulInocenta musulmanilor” a fost aruncat opiniei publice precum o așchie în ochi. Reacţia musulmanilor a fost anticipată şi din dorința de a se agita spiritele, filmul în cauză şi-a îndeplinit misiunea cu succes. Musulmanii din întreaga lume s-au simţit jigniţi de faptele prezentate în acel film si au început sa protesteze cu vehemență împotriva celui mai mare dușman al lor, Statelor Unite. Oare acest film a fost lansat pe piață în speranța de a agita lumea arabă? Dacă răspunsul este unul pozitiv atunci putem anticipa cu lejeritate declanșarea unui conflict major în Orientul Mijlociu care poate degenera într-unul mondial.

Săptămâna trecută ambasadorul SUA din Libia a fost asasinat, fapt pentru care oficialii americani au părăsit ambasadele din Sudan, Tunisia şi Libia. Lumea musulmanilor a fost pusă pe jar, noi proteste s-au înregistrat în Asia, Arica şi în Orientul Mijlociu unde câteva persoane şi-au pierdut viața. Răul a fost făcut, iar Jihadul mai are nevoie de un simplu impuls pentru a fi declanșat odată pentru totdeauna. Acest impuls va fi mișcarea pe care Israelul o pregătește împotriva Iranului cu susținerea obligată a Statelor Unite. Acest conflict minor poate declanșa un război mondial.

Fapte care certifică declanșarea unui război:

Loading...
  • Marina militară americană a încheiat recent un contract în valoare de 338 milioane de dolari cu compania producătoare de armament Raytheon pentru 361 de rachete de croazieră Tomahawk de ultimă generaţie.
  • Pe 9 mai, Camera Reprezentanţilor de la Washington a adoptat legea pentru cooperare întărită în domeniul securităţii între SUA şi Israel, care reafirmă angajamentul faţă de securitatea Israelului ca Stat Evreu, asigură Israelului capabilităţile militare pentru a se apăra împotriva oricăror ameninţări şi extinde cooperarea civilă şi militară.
  • Un oficial israelian a declarat recent pentru Reuters că premierul Benjamin Netanyahu a decis să atace Iranul înaintea alegerilor din Statele Unite din noiembrie.
  • Contextul politic în care se afla SUA şi lansarea filmuluiInocenta musulmanilor„, care a agitat spiritele în sânul musulmanilor.

loading...

Comentariile sunt închise.