Bizar

„Se apropie PERICOLUL! Guvernele lumii ascund ASTA”! Specialiștii au intrat deja ÎN ALERTĂ!

Recent, Organizația Mondială a Meteorologiei a efectuat un studiu experimental prin care a dorit să vadă modul în care va arăta vremea peste cățiva ani.

Rezultatele au fost de-a dreptul catastrofale, căci au ajuns la concluzia că temperatura medie va fi cu până la 4 grade Celsius mai mare la finalul secolului. Astfel, dacă omenirea nu va găsi soluții prin care să diminueze efectul de seră, atunci vremea așa cum o știm astăzi va fi istorie, informază Antena1.

Experimentul a arătat că în anul 2050, țările europene vor avea parte de temperaturi de până la 40 de grade. De asemenea vor exista furtuni extrem de puternice. Planeta va avea parte de fenomene extreme, ce vor face parte din viața de zi cu zi.

incalzire globala - „Se apropie PERICOLUL! Guvernele lumii ascund ASTA”! Specialiștii au intrat deja ÎN ALERTĂ!

National Geografic a publicat un articol prin care încerca să găsească soluţii disperate pentru a combate încălzirea globală. Conform unui studiu, oamenii de ştiinţă cred că un război nuclear în care s-ar lansa sute de bombe ar putea modifica clima globală. De exemplu, dacă s-ar fi produs un război nuclear între SUA şi URSS, în perioada Războiului rece atunci temperatura pe Pământ era în scădere datorită sutelor de explozii şi fumului dens.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top