Bizar

Se aliniază planetele, vine Apocalipsa!

Se întâmplă rar ca Marte, Venus şi Luna să se alinieze, dar atunci când se întâmplă e prăpăd, susţin astronomii britanici.

Se întâmplă rar ca Marte, Venus şi Luna să se alinieze, dar atunci când se întâmplă e prăpăd, susţin astronomii britanici. Spectacolul ceresc numit încă din vechime „Luna de sânge” aduce dezastre şi catastrofe naturale, făcându-i pe mulţi să simtă fiori apocaliptici.

Ultima oară când s-au aliniat planetele a fost în mai 2011 şi, conform astronomului Brendan Owens, citat de ziarul britanic „Express”, a fost un an îngrozitor.

aliniare planete - Se aliniază planetele, vine Apocalipsa!

Iată ce s-a întâmplat în 2011, după cutremurul din 11 martie, din Japonia, orăşelul Pleasant Grove, Alabama e şters de pe faţa pământului de o tornadă, la 27 aprilie. Urmează apoi: oraşul Joplin, Missouri, lovit şi el de tornadă (22 mai), în lunile iunie-iulie 2011 Kenya, Somalia, Etiopia şi estul Africii, lovite de o secetă ucigătoare şi la 18 decembrie 2011, furtuna tropicală Washi face mii de victime în Filipine. Astronomii susţin că şi în 2015 vor avea loc evenimente similare.

click

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top