The news is by your side.

Scriierile apocrife: Iisus a fost adus pe Pământ cu un OZN

0

Una dintre cele mai îndrăgite povești ale tradiției creștine se referă la Steaua din Betleem, care a luminat ieslea, unde venea pe lume pruncul Iisus.

În ultimii ani, unii cercetători ai fenomenului OZN au sugerat că steaua ar fi fost o navă spațială din altă lume, ridicând astfel controversata întrebare dacă nu Biblia face referiri la OZN-uri și extratereștrii. Și mai mari controverse au provocat ufologii care s-au referit la scrierile apocrife creștine, interzise lecturii creștine și slujbelor religioase.

Ufologii susțin că Iisus ar fi fost adus pe Pământ de către Steaua de la Betleem, descrisă în textele străvechi ca având aripi și răspândind în urma ei lumini în culori diferite. În aceste texte apocrife, nava cosmică era denumită car.

Ufologii au descoperit descrieri care fac referire la trei tipuri de nave spațiale. Obiecte sub formă de roată sau disc și care de foc.
În Zaharia 6. 1-7 piloții sunt trimiși în tot atâtea care de foc care apar din doi munți. Potrivit Bibliei, celor patru piloți extratereștrii li se ceruseră să meargă încoace și încolo pe Pământ.

Moise precizează despre prezența unor care sub formă de nori. El chiar spune că Domnul a coborât dintr-un nor. Alți ufologi afirmă că dacă vom citi povestea creației din Facere din perspectiva actualelor cunoștințe de inginerie genetică pe care le deține omenirea, legăturile stabilite între Fii lui Dumnezeu și frumoasele fiice ale oamenilor dobândesc o altă interpretare.

Iar după ce au început a se înmulți oamenii de pe Pământ și li s-au născut fiice, Fii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții.

iisus Scriierile apocrife: Iisus a fost adus pe Pământ cu un OZN

În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriași, mai cu seamă de când Fii lui Dumnezeu intrau la ele și acestea au început să nască fii.
Dacă acești îngeri căzuți, la care se face referire în Facere, au fost savanți extratereștrii experimentând experiențe pe femei din noua rasă Homo Sapiens, executând o directivă a zeilor stelari, de a da omenirii un avânt genetic?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și