Take a fresh look at your lifestyle.

Scrierile budhiste: Al XIII-lea conducător care va lupta împotriva decadentismului occidental

Sunt multe secrete pe care istoria omenirii le ține departe de ochii și urechile noastre. În spatele acestor evenimente se găsesc ordine secrete sau oculte. Maeștrii oculți veghează la tot ce înseamnă mișcări mondiale. Ei sunt mâna ascunsă care declanșează și monitorizează cele mai importante conflicte mondiale. Putem noi să decodăm misterele istoriei? Putem să aflăm legătura dintre istorie și ocultism?

Filosoful german Spengler trage un semnal de alarmă cu privire la influența enormă pe care aceste minți extrem de puternice o au, în acest moment în lume. Încă din anii 30 au fost mai multe voci care atrăgeau atenția asupra acestui fenomen ocult și a dorinței de a distruge Europa și nu numai, printr-un război care va urma.

Astăzi, se vorbește despre tendința despotică pe care aceste ordine secrete o practică în lumea întreagă. Ele au obiective precise care sunt atinse influențând persoanele cele mai puternice din lume. Se știe că Revoluția Franceză a fost declanșată și condusă de către lojele masonice. Poporul francez a executat ordinele date de către aceștia, al căror scop era de a înlătura monarhia.

V-ați întrebat, cum s-a putut schimba atât de repede un popor, pentru care monarhia era o instituție cu care se obișnuiseră de secole și o respectau, într-o țară de republicani convinși? Istoricii vorbesc despre o manipulare în masă care a avut loc în Franța. Rene Guenon, metafizician, vorbește despre aura pe care o civilizație dispărută, a avut-o. Este vorba despre civilizația hiperboreeană. Aceasta se afla concentrată în jurul Cercului Arctic, având anant-posturi în Orient, Occident.

Platon vorbea despre Atlantida că a fost făurită de fiii lui Dumnezeu care aveau copii din oameni.
Ce vrea să însemne sintagma fiii lui Dumnezeu? Erau aceștia pământeni, sau numai urmașii lor au avut această calitate? Platon descrie perioada de haos care cuprinsese această civilizație și marile cutremure care au făcut ca această bucată de pământ să fie înghițită de ape. Putem să ne punem întrebarea ce a putut să determine producerea unui haos social atât de mare, într-o societate atât de avansată și cu o populație civilizată?

Sunt istorici care consideră că haosul social a fost indus în această societate, prin diverse căi și metode, de către maeștrii manipulării, care în acea perioadă voiau să preia supremația. Parte din populația care s-a putut salva, a migrat în Egipt sau în Asia, unde și-au continuat opera. Atlantida este asociată cu un centru negativ, sau locul magicienilor numiți frații din umbră. Atlantida este victoria forțelor distructive și diabolice, asupra civilizației.

Loading...

Studiile de geografie sacră vorbesc despre Orient ca fiind pământul spiritului, al paradisului, al plenitudinii. Chiar și Biblia face referire la Orient ca fiind locul lui Dumnezeu, este locul de unde răsare Soarele. Occidentul are o simbolistică inversă. Este vorba despre țara morții, a decadenței și a exilului. Occidentul întotdeauna s-a opus Orientului. Geografic, Rusia este cea mai mare țară din lume și totodată este o fereastră deschisă spre ocultism.

Magia și ocultismul sunt practici care vin din secolul al XVI-lea. Țarul Ivan al IV-lea a dorit să construiască un imperiu profetic, bazat pe credința creștină bizantină. Fiecare țar care s-a aflat în fruntea Rusie avea în preajmă un specialist în ocultism, cu care se consulta, înainte de a lua cele mai importante decizii. Lupta dintre ordinele masonice, care să fie mai influent pe lângă țar și implicit care să aibă puterea deciziei, a dus la mare revoluție care urma să aibă loc. Ordinele secrete masonice doreau ca Rusia să se unească cu Mongolia, China și Tibetul pentru a forma un mare imperiu eurasiatic.

decadenta

În scrierile vechi budhiste se vorbește despre un personaj numit al XIII-lea țar, care vine de la nord, Rusia, și care va lupta împotriva decadentismului occidental. Acest personaj este un adevărat armaghedon, este salvatorul valorilor spirituale și religioase, care va lupta împotriva occidentului și a americanilor. Orientul, tărâmul raiului, va reintra în drepturile sale sacre.

loading...

Comentariile sunt închise.