SCRIEREA AUTOMATICA, CONTACTUL CU ALTE LUMI

SCRIEREA AUTOMATICA, CONTACTUL CU ALTE LUMI

Biserica condamna orice formă de spiritism. În Noul Testament, apostolii resping orice formă de contact cu morții. Crearea unor punţi cu spiritele este considerată periculoasă. Biserica susţine că există riscuri teribile pentru cei ce se supun la astfel de experimente.

În acel moment, diavolul intră în trupul și sufletul celor care încearcă un astfel de contact. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, oamenii au fost fascinaţi de spiritism, de contactul cu sufletele decedaţilor, cu alte lumi.

Mulți oameni de știința considera spiritismul un rod al imaginaţiei, viața după moarte nu exista, pentru că legile fizicii nu permit separarea conştiinţei de corp.

Pe de altă parte, exista și cercetători care considera că moartea trebuie asociata multiversului, moment în care omul se transfera în timpul morții. Multiversul constituie o mulțime ipotetică de universuri posibile, care implică nu numai ceea ce există, ci și ceea ce poate exista, cu alte cuvinte, totalitatea spațiului, timpului, materiei, energiei și a tuturor constantelor fizicii, precum și legile care le guvernează.

Odată cu ruperea legăturilor fizice care țin ancorat sufletul la nivelul trupului, viața omului continua într-un alt plan. Moartea este o iluzie a conştiinţei.

Teoria biocentrismului susţine că trupul, corpul uman, este un fel de recipient care își încheie ciclul într-un timp și spațiu linear. Moartea nu exista în sens real ca ştergere definitivă a amprentei conştiinţei unei persoane în multivers.

Spiritismul este considerat o filosofie în care energiile spirituale interacţionează cu spiritele. Este celebru cazul lui Gasparetto, un brazilian, care în timul şedinţelor de spiritism, comunica cu pictori celebri și reuşea să picteze tablouri deosebite ca urmare a instrucţiunilor primite de la spiritele defuncţilor.

Au rămas celebre și şedinţele de spiritism practicate de Haşdeu. Cei care au participat la astfel de ședințe, intelectuali de marca, afirmau că tot ceea ce se petrecea era real. Ca medium era folosit o persoană pe nume Cosmovici care comunica prin scriere automată cu Iulia Haşdeu. Martorii susţineau că scrisul lui Cosmovici era identic cu cel al Iuliei.

Dispariția prematură a fiicei sale, Iulia, l-a făcut pe Haşdeu să găsească un refugiu, o cale de comunicare prin spiritism. În Sic cogito, în una dintre lucrările sale filosofice, scriitorul povestește despre momentul în care a comunicat cu spiritul Iuliei, prin scrierea automatică. Era într-un fel de transă, tâmplele i se zbăteau, iar mâna dreaptă a început să scrie un text dictat de Iulia, în care îl anunța că este fericită și că se vor revedea curând.

France Swan a trăit în localitatea Eliot din SUA și în anul 1954, a declarat că a intrat în contact cu extratereștrii prin scriere automatică. Grant Cameron este specialist în paranormal și a studiat timp de mai mulți ani acest fenomen. France intra în transă, lua un stilou și începe să scrie automat fel de fel de fraze despre extratereștrii care se aflau în orbita Pământului, pe două obiecte zburătoare.

rp_scris-de-mana.jpg

Erau două rase de extratereștri care veneau de pe Lună și transmiteau mesaje despre pericolul l-a care este expusă omenirea, ca urmare a unor experimente realizate. La scurt timp, France a fost contactată de agenți FBI, pentru care a lucrat mai mulți ani.

Documentele FBI desecretizate în ultimii ani prezintă informații despre mesajele primite de France cu privire la extratereștri, OZN-uri, Luna, care s-au dovedit extrem de exacte atunci când americanii au realizate primele zboruri în spațiu și pe Lună.

CATEGORIES
Share This