Take a fresh look at your lifestyle.

Scheletul pisicii cu cap de om descoperit in Piramida lui Keops

La începutul lui 2009, egiptologii au efectuat o descoperire impresionantă într-o cameră secretă din Piramida lui Keops. Scheletul unei pisici uriașe cu cap de om i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii de știință din întreaga lume. Odată descoperirea făcută publică de presă de specialitate, o sumedenie de specialiști au luat cu asalt Egiptul pentru a studia ciudatul schelet.

Savanții nu au reușit să ofere nicio explicație cu privire la existența scheletului de pisică cu cap de om. Au încercat să găsească diverse scuze sau chiar au emis teorii fără nicio susținere științifică și nici logică.

Știm cu toții că o pisică cu cap de om nu ar putea să existe în realitate, dar nu trebuie să uităm că civilizația egipteană a uimit de foarte multe ori cu tehnologia și cunoștințele pe care le deținea.

O explicație puerilă a fost oferită de dr. Jason Hendley de la Universitatea din Oxford care susținea că egiptenii erau specialiști în împăierea animalelor și din această cauză s-a născut și acest schelet. Împăierea animalelor era o artă dusă spre absolut în Egipt, dar toate scheletele descoperite sau modificate aveau oasele legate printr-o metodă vizibilă.

Ceea ce mă nedumereşte este faptul că coloana vertebrală a acestei creaturi este ataşată de craniu în mod natural. Dacă ceea ce vedem acum ar fi creaţia unui taxidermist antic, metoda de ataşare a craniului la coloană ar fi vizibilă., a explicat dr. Winston Gorjone.

Scheletul în cauză nu ar avea cum să fie opera unui taxidermist pentru că ar fi trebuit fi prins cu diverse ațe sau sârme. Craniul de om se potrivește perfect coloanei vertebrale și acest aspect ridică numeroase semne de întrebare despre existența unui animal ciudat în antichitate. Probabil că egiptenii au avut legături solide cu o civilizație extraterestră şi astfel de ciudățenii și-ar putea găsi o explicație logică. Dar savanții nu vor accepta această ipoteză pentru că nu îi pot oferi o bază științifică.

Loading...

Ca urmare, orice nu se încadrează în limitele științifice acceptate universal devine ridicol sau pur și simplu un fals grosolan.

Este greu de crezut că egiptenii au avut vreun motiv pentru a face astfel de experimente care să sfideze realitatea, dar putem să credem că a fost vorba despre manipulare genetică și astfel o pisică uriaşă cu cap de om a existat. Și dacă ipoteza manipulării genetice este reală atunci putem să ne întrebăm și despre nașterea și evoluția omului pe Terra. Oare manipularea genetică nu mai există?

loading...

Comentariile sunt închise.