The news is by your side.

SCHELETE EXTRATERESTRE CU CARACTERISTICI DE REPTILĂ

0

În mai multe locuri din lume au fost descoperite cadavre ale unor creaturi, de dimensiuni mici și care nu prezentau caracteristicile unei specii terestre.

Marao Lopez este un fermier mexican. În anul 2007, a descoperit într-o capcană pentru șobolani o creatură de mici dimensiuni care nu semăna cu niciun alt animal cunoscut.

Lopez a hotărât să trimită cadavrul micii creaturi la un laborator pentru a fi studiat. Rezultatele analizelor au demonstrat că mica creatură nu face parte dintr-o specie terestră cunoscută.

Scheletul avea caracteristicile unei reptile. Prezenta dinți care nu aveau rădăcini. Cu toate că scheletul era de dimensiuni mici, creierul era foarte dezvoltat, semn că era inteligentă. Lopez a declarat că, în momentul în care a descoperit creatura prinsă în capcană, o alta a fugit undeva în afara fermei.

Cercetătorii au emis ipoteza că scheletul aparține unui bebe extraterestru. Jurnalul Daily Telegraph a publicat un articol, în anul 2008, în care prezenta faptul că, la intrarea într-o bază militară mexicană a fost descoperit un fetus cu o formă ciudată.
Cadavrul a fost preluat de autorități. Un caz și mai ciudat s-a produs în Rusia. Marta Yegorovnam a descoperit cadavrul unei mici creaturi, în regiunea Petreozavodsk.

Timp de doi ani, ea a conservat cadavrul într-un frigider. După doi ani, s-a hotărât să vorbească despre această întâmplare și să predea mica creatură unui laborator de cercetare din Moscova.

În anul 1947, Glen Dennis avea o firmă de pompe funebre, în Roswell. Glen a povestit că, după prăbușirea OZN-ului, a fost vizitat de agenți federali care au comandat sicrie de dimensiuni mici, ca pentru copii. Sicriile au fost transportate la locul incidentului, după care au fost transportate cu un camion la o bază militară. Cele două cadavre ale extratereștrilor aveau dimensiuni de 70 de centimetri.

Un alt caz interesant s-a petrecut în Chile, în deșertul Atacama. Mai mulți arheologi care studiau un sit, au descoperit un schelet de dimensiuni foarte mici, 10 centimetri. Scheletul avea 10 coaste și o cutie craniană mare, comparativ cu scheletul.

Analizele efectuate într-un laborator au indicat faptul că vechimea scheletului era de câțiva zeci de ani și nu mii de ani, cum s-a presupus la început.

GqJtKddaJCwdpkl2e7jYpy9NXDA@292x248 SCHELETE EXTRATERESTRE CU CARACTERISTICI DE REPTILĂ

Creatura avea vârsta de opt ani, la momentul decesului. S-a mers pe ipoteza că este o formă extremă de nanism. Nu toți specialiștii au susținut această ipoteză, dat fiind faptul că, scheletul prezenta 10 coaste și nu 12, așa cum are scheletul uman. Mulți specialiști au susținut ideea că este cadavrul unui extraterestru.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și