SCENARII APOCALIPTICE, TREBUIE SĂ ȘTIM

SCENARII APOCALIPTICE, TREBUIE SĂ ȘTIM

Un canal de televiziune francez a prezentat un documentar cu privire la mai multe scenarii în urma cărora planeta noastră poate să dispară. Documentarul a fost realizat de oameni de știință care de-a lungul anilor au studiat pericolele care pot duce la catastrofe sau chiar distrugerea Pământului. Documentarul s-a numit Necesitatea de a ști.

Asteroizii

Un scenariu catastrofic care ne duce cu gândul la dispariția dinozaurilor, acum 65 de milioane de ani. Un asteroid cu dimensiuni egale cu Everestul a lovit Terra. Cu toate că dimensiunile sale au fost impresionante, nu au fost distruse toate formele de viață.
Pentru ca Pământul să fie distrus, asteroidul ar trebui să aibă dimensiunile planetei Marte. Un astfel de impact ar distruge toate formele de viață de pe Pământ.

Marea glaciațiune

Depărtarea Pământului de Soare, duce la schimbarea bruscă a temperaturii. De-a lungul istoriei, au fost înregistrate astfel de cazuri. Specialiștii vorbesc despre fenomene care pot influența viața pe Pământ, și chiar la dispariția specia umane.

Oprirea rotației Pământului

Pe Pământ s-ar produce vânturi cu o intensitate de 1600 km/h., temperaturi extrem de ridicate care ar duce la moartea populației terestre.

Găurile negre

Dacă o gaură neagră s-ar apropia de Pământ, acesta a dispărea în câteva minute.

Distrugerea din interiorul planetei

În scoarța terestră se produc fracturi care generează cutremure, reactivarea vulcanilor, producerea un tsunami devastatori. Ce ar însemna câteva cutremure de peste 9 grafe pe scara Richter? Dar o reactivarea vulcanilor?

Loading...

Gravitația

Oprirea gravitației este un scenariu care pare imposibil pentru mulți dintre noi. În realitate, acest lucru este posibil. Gravitația este o interacțiune cu forțele magnetice și nucleare de slabă intensitate. Din cauza fenomenelor fizice complexe, gravitația ar putea fi modificată, iar Pământul ar fi distrus prin dispersie.

Antimateria

Antimateria se opune materiei. Pământul este înconjurat de cantități enorme de antimaterie care pot acționa în orice moment asupra materiei. Cu cât planeta noastră se apropie de Soare, cu atât antimateria distruge materia.

rp_apocalipsa.jpg

Coliziuni cu dimensiuni paralele

Mulți cercetători consideră că Big Bang-ul s-a produs ca urmare a unui coliziuni cu o dimensiune paralelă, o altă lume. Ieșirea din matricea terestră, înseamnă confruntarea cu cu forțele cosmice.

loading...

Related posts