SCANDALURI SEXUALE CARE AU ZGUDUIT HOLLYWOOD-UL

SCANDALURI SEXUALE CARE AU ZGUDUIT HOLLYWOOD-UL

Acum câteva zile, a fost făcut public scandalul sexual în care celebrul producător Harvey Weinstein este implicat. El este acuzat de viol și agresiune sexuală.

Scandalul s-a declanșat după ce cotidianul New York Times a publicat un amplu articol cu declarațiile unor celebre actrițe care au fost victime ale lui Weinstein.

Harvey împreună cu fratele său, Robert, au fondat în anul 1979 societatea Miramax Films. Cei doi au lucrat cu regizori și actori celebri, fiind printre cei mai importanți producători de la Hollywood.

Scandalurile sexuale au început în anul 1997, atunci când Harvey a violat într-o cameră de hotel pe actrița Asia Argento. În schimbul tăcerii, între Weinstein și actriță a fost încheiat un contract care viza o sumă uriașă de bani.

Cei din anturajul producătorului cunoșteau aceste practici sau au fost complici la organizarea unor întâlniri care se finalizau prin violuri. Gwyneth Paltrow a fost agresată sexual de Weinstein, în timpul filmărilor la filmul Emma. La acel moment, ea forma un cuplu cu Brad Pitt, care a sfătuit-o să nu depună plângere împotriva producătorului, pentru că era în joc cariera sa artistică.

Angelina Jolie a declarat că a avertizat pe multe dintre actrițele care au jucat în filmele lui Weinstein, după ce a avut o experiență neplăcută cu producătorul.

Loading...

Nu este primul scandal sexual care a zguduit Hollywood-ul. Acum câțiva ani, celebrul actor George Clooney și soția sa au fost citați ca martori în scandalul Rubygate, care l-a avut ca subiect pe Silvio Berlusconi.

Industria filmului are părțile sale pline de tenebre, de umbre. Să ne aducem aminte de Charlie Chaplin care a fost acuzat de pedofilie, de Polanski sau Woody Allen.

În anul 2016, fiul lui Woody Allen, Ronan Farrow, l-a acuzat în mod public pe tatăl său de agresiuni sexuale asupra lui Dylan Farrow, fiica adoptivă a lui Woody Allen.

Ronan declara că nimeni nu are curajul să declare ceva, pentru că tatăl său este un mit, este realizatorul a 46 de filme. Cine se poate lupta cu o asemenea persoană?

Woody Allen își părăsise soția, pe actrița Mia Farrow, și se mută împreună cu fiica sa adoptivă, Soon Yi, în vârstă de 21 de ani. Cei doi au un copil împreună. Din motive greu de înțeles, Dylan și-a retras acuzațiile.

SCANDALURI SEXUALE

Roman Polanski a fost în centrul unui scandal sexual timp de 40 de ani. În anul 1977, se afla la vila lui Jack Nicholson de la Hollywood. El a fost acuzat că a drogat și agresat sexual o tânără de 13 ani. El a recunoscut toate acuzațiile și a fost închis pentru 42 de zile. A fost eliberat pe cauțiune și s-a retras în Franța. Nu a mai revenit în SUA de 40 de ani.

loading...

Related posts