Descopera

Satelitul Secchi a surprins imagini cu o planetă imensă din spatele Soarelui. Să fie vorba despre Hercolubus (Planeta X sau Nibiru)?

Carlos Munoz Ferrada ( 1909-2001 ) a fost primul astronom care a adus în atenția publicului planeta Hercolubus. Aceasta este o planetă atipică care nu respectă nicio lege a fizicii, care seamănă cu o cometă și se îndreaptă cu viteză spre Terra, unde va produce doar dezastre.

Cercetătorul de origine chiliană a numit-o Hercolubus și pentru prima dată a menționat-o într-o lucrare de-a sa publicată în anii ’40, cu 43 de ani înaintea apariției primului articol despre Planeta X. La vremea respectivă oamenii nu au înțeles cu exactitate ceea ce reprezintă această planetă bizară și existența lui Hercolubus a fost ignorată pe deplin.

Ferrada susținea că Hercolubus poate fi considerată o planetă, dar are forma unei comete din cauza cozii imense. Ea este atipică și nu respectă nicio lege a fizicii pentru că orbita sa se întinde pe o distanță imensă, între Soarele Negru și Soarele din sistemul nostru solar. Conform calculelor cercetătorului, orbita acestei planete misterioase, care a fost numită mai târziu și Planeta X sau chiar Nibiru, se întinde pe o distanță de peste 32 miliarde de kilometri.

Atunci când se va apropia suficient de mult de Terra, Hercolubus va fi vizibilă cu ochiul liber și va apărea pe cer precum un al doilea soare. Planeta cometă va fi încărcată cu energie cosmică care se va resfrânge asupra omenirii. Semnele inițiale ale apropierii vor fi intensificarea cutremurelor, epidemii mortale vor apărea din senin și întreaga civilizație va intra în declin.

Se presupune că atunci când Hercolubus se apropie suficient de mult de Terra, oamenii suferă schimbări fizice și psihice fără precedent. De asemenea, se crede că această planetă a pus sfârşit civilizaţiei Atlantidei sau a produs aşa-zisul potop al lui Noe.

Iată cum descria V.M. Rabolu această planeta în cartea sa, “Hercolubus sau planeta roşie”:

Atunci când Hercolubus se apropie de Pământ şi se aliniază cu Soarele, epidemii mortale vor avea loc pe toată planeta. Nici medicii şi nici oamenii de ştiinţă nu vor şti despre ce boli va fi vorba şi se vor dovedi a fi neputincioşi.
Va veni momentul tragediei pentru pământeni: cutremure, vibraţii, valuri tsunami. Oamenii vor deveni neechilibraţi din punct de vedere mintal, întrucât nu vor mai fi capabili să mănânce sau să doarmă. În faţa pericolului, ei vor înnebuni.

Această profeţie se va împlini în scurt timp, pentru că sunt absolut sigur de sfârşitul planetei”.

Au existat numeroși oameni de știință care au contestat existența unei asemenea planete, susținând că Ferrada a avut o imaginație bogată și a dorit să obțină notorietate prin orice mijloace. Probabil că din această cauză s-a omis în ultima perioadă să se vorbească despre existența unei astfel de planete.

Hercolubus - Satelitul Secchi a surprins imagini cu o planetă imensă din spatele Soarelui. Să fie vorba despre Hercolubus (Planeta X sau Nibiru)?

În ziua de 28 noiembrie 2013, satelitul Secchi a surprins mai multe imagini interesante. Un obiect imens care se află în spatele Soarelui a fost fotografiat. Bineînțeles că NASA nu a dat nicio explicație cu privire la acest eveniment straniu, dar după cum se observă în imaginile alăturate, obiectul are o formă ovală care ne sugerează că este o planetă.

Este posibil ca aceasta să fie Hercolubus care se îndreaptă cu viteză spre Terra? În mod normal, nicio planetă nu ar avea cum să existe în acel loc, dar totuși imaginile nu au cum să mintă. Dacă Ferrada a avut dreptate atunci putem spune că Hercolubus și-a făcut apariția și putem să ne aşteptăm ca previziunea astronomului chilian să se petreacă în orice moment.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top