Bizar

ȘASE DEGETE LA O MÂNĂ, SEMN DIVIN SAU MOȘTENIRE EXTRATERESTRĂ?

Anasazi este o populație care a trăit acum 5000 de ani în canionul Chaco din New Mexico, SUA. Indigenii Hopi și Zuni din Arizona, consideră că Anasazii sunt strămoșii lor.

Anasazii ies în evidență prin faptul că aveau șase degete la o mână și la șase la un picior. Ei aveau un statut special datorită acestui fapt. Se considerau speciali.

În prezent, la autohtonii americani, două persoane dintr-o mie se nasc cu șase degete. Un celebru chirurg francez a declarat că se deplasează anual în Vietnam unde operează peste 15 astfel de cazuri. Se spune că polidactilia este ereditară.

Sunt cazuri în care o persoană s-a născut cu șase, șapte sau opt degete, la fel ca tatăl sau bunicul său.
În anul 2010, in India s-a născut un copil cu 14 degete la cele două mâini și cu 20 de degete la cele două picioare. Despre persoanele cu mai multe degete se spune că au abilități manuale deosebite.

În județul Vrancea, în comuna Milcovelul, mai mulți oameni s-au născut cu șase degete. De rușine, cei mai mulți s-au dus la operație. , considerând că cel de al șaselea deget este un handicap.

Vechile tăbliţe sumeriene îi prezintă pe Anunnaki, extratereștrii veniți de pe Nibiru, ca având șase degete. Valiant Thor, extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american avea șase degete, conform descrierii făcute de cercetătorul Phil Schneider, fost angajat NASA.

loading...

Conform NASA, misiunea Apollo 17 a fost ultima și s-a realizat în anul 1972. Totuși, astronautul William Rutledge a dat publicității niște înregistrări care contrazic cele spuse de oficialii NASA.

Conform celor declarate s-au mai realizat încă trei misiuni, respectiv Apollo 18, 19 și 20. Astronauții ultimei misiuni au recuperat trupul unei fetițe extraterestre pe care au botezat-o Mona Lisa. Conform descrierii făcute de Rutledge, fetița avea șase degete la o mână.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top