The news is by your side.

Sarah Hoffman, femeia care a prezis încă din 1979 Ebola și începerea celui de-Al Treilea Război Mondial

0

 Sarah Hoffman a fost o femeie obișnuită până în clipa în care a avut o experiență din preajma morții. Femeia de origine americană a dezvăluit publicului larg episodul în care a avut șansa să vadă cu ochiul liber paradisul, dar și o serie de evenimente care urmau să se producă în viitor.

Povestea s-a petrecut în 1979 și atunci când a redactat o scrisoare cu toate viziunile sale despre viitor a fost luată în râs. Nimeni nu o credea, toți susținând că în urma morții cerebrale creierul său a avut de suferit. Așa zisele viziuni au fost considerate pentru mult timp acte de nebunie sau pur și simplu fapte desprinse dintr-o stare absolută de reverie prin care Hoffman a trecut.

Ani buni mai târziu, atunci când evenimentele descrise de Hoffman au început să se petreacă, scrisoarea sa către omenire a fost luată în serios și a ajuns în centrul opiniei publice. Iată cele mai importante fapte prezise de americancă în ordine cronologică:

Atacul de la 11 septembrie

Privirea mea s-a îndreptat pe continentul Americii de Nord de la vest la est. Am văzut New York-ul din viitor, cu clădirile sale moderne și oamenii grăbiți. Dintr-o dată am văzut niște clădiri care fumegau, molozul cădea și panica și disperarea se putea citi pe chipul celor care le locuiau. Clădirile păreau să se dărâme. Într-un din ele se afla o doamnă cu părul roșcat, îmbrăcată într-un costum de culoare închisă și cu tocuri mari în picioare. Următorul lucru pe care l-am văzut a fost că la scurt timp după prăbușirea lor panica generală cuprinsese întreaga Americă. Economia părea că se prăbușește și nimeni nu înțelegea cu adevărat ce se întâmplă. Oamenii au rămas fără bani, ca și cum o criză economică se declanșase din senin.

Acesta este fragmentul care descrie colapsul petrecut odată cu prăbușirea turnurilor gemene din fatidica zi de 11 septembrie. Acesta a fost momentul culminant în care relațiile dintre SUA și musulmani s-au deteriorat, dar și clipa după care economia cele mai mari puteri din lume s-a clătinat pentru ca nici până în ziua de astăzi să-și revină.

Ebola, maladia care va măcina o mare parte a omenirii

Am văzut cum extrem de mulți oameni au început să se îmbolnăvească și care mureau fără prea multe explicații. Le apăreau pe chip ți pe mâini vezicule albe. Imediat apăreau și sângerările și întreaga omenire părea neputincioasă în fața unei boli cumplite.

Sarah Hoffman a descris momentul din viitor în care oamenii mor pe capete răpuși de Ebola. Boala evoluează însă rapid, şi ajunge să se manifeste cu vărsături, diaree, erupţii cutanate, afectarea funcţiilor renale şi hepatice, iar în unele cazuri, hemoragie internă şi externă. Probabil că acel moment din viitor se petrece chiar în zilele noastre.

Al Treilea Război Mondial

Am privit Orientul Mijlociu și am văzut cum o rachetă a plecat din Libia și a lovit Israelul. Toată lumea știa că racheta era de origine iraniană, dar a fost ascunsă în Libia. Un nor imens, precum o ciupercă, s-a format în locul în care a fost detonată. La scurt timp după acest eveniment, numeroase alte rachete au început să zboare dintr-o țară în alta. Un război de amploare s-a declanșat, pentru ca în cele din urmă numeroase orașe din SUA au fost distruse.

al-treilea-razboi-mondial Sarah Hoffman, femeia care a prezis încă din 1979 Ebola și începerea celui de-Al Treilea Război Mondial

Al Treilea Război Mondial urmează imediat după ce Ebola își face simțită prezența. Conjunctura politică actuală este una premergătoare unui război mondial, în condițiile în care Ucraina se află într-un război interminabil și în același timp Statul Islamic este în plină expansiune.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și