The news is by your side.

Sapte predictii pentru anul 2013

0

Anul 2012 este pe cale să se încheie și un nou an, plin de evenimente și oportunităţi va începe. În 2013, datele globale, cât și previziunile sunt puțin mai sumbre pentru că diverse evenimente naturale, sociale și politice sunt așteptate să se petreacă.

Pentru a afișa întregul tablou al evenimentelor previzionate pentru anul 2013, am alcătuit o listă cu cele mai importante fenomene care înregistrează o probabilitate mărită să se petreacă.

1. Activitatea vulcanică în Africa se va intensifica într-un mod fără precedent, fapt pentru care este posibil ca în 2013 să asistăm la mai multe erupții vulcanice de diferite intensități. De asemenea, există posibilitatea ca un tsunami violent să spele coastele continentului negru.

2. Din punct de vedere astrologic, 2013 va aduce noi oportunități de afaceri pentru cei născuți sub zodia Leului și a Taurului. Marketingul online își va continua dezvoltarea și din ce în ce mai multe companii vor înțelege că cererea și oferta se formează și pe internet.

3. Fundamentalismul islamic a ajuns la cote impresionante în Orientul Mijlociu. Această caracteristică va influența luarea unor noi măsuri împotriva Iranului. Declanșarea unui conflict în zonă înregistrează o probabilitate ridicată, iar ca acest război să degenereze într-unul extins este un fapt care se poate produce în următorii ani.

2013 Sapte predictii pentru anul 2013

4. Documentele secrete arată că o țară dezvoltată economic va fi supusă unui atac cibernetic de mare amploare în 2013. Numele țării nu a fost făcut public din motive de securitate, dar semnalele venite din partea hackerilor sunt mai mult decât clare.

5. Energia regenerabilă va fi văzută ca o oportunitate a viitorului în cât mai multe țări din lume. Japonia şi China sunt lideri pe piața acestui tip de energie, dar SUA și Europa vor înregistra o dezvoltare de amploare a infrastructurii pentru producerea și stocarea energiei regenerabile în 2013.

6. Se așteaptă o dezvăluire importantă sau chiar o revelație cu privire la secretele care sunt atât de bine ascunse de către guvernele țărilor dezvoltate. Anul următor va fi punctul de cotitură în ceea ce privește dezvăluirea adevărului cu privire la anumite secrete despre lumea în care trăim.

7. Afacerile în mediul online vor înregistra creșteri spectaculoase în timp ce comerțul real se va prăbuși dramatic. Cel puțin aşa arată previziunile economice la nivel global după care se ghidează marile puteri ale lumii. Astfel, mediul online va fi următorul loc de întâlnire, de făcut cumpărături și de a câștiga cât mai mulți bani.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și