Conspiratii

SAHARIENII PRIN ENERGIA SUBTILĂ CONDUC PLANETA

0views

Mai toate relatările despre fenomenele paranormale, inclusiv comunicările mediumnice, folosesc în mod curent cuvântul energie. Generic, noțiunea denumește un domeniu al științei asupra căruia pare să nu existe nici un mister.

Misterele și fenomenele paranormale sunt dependente de energie, însă ni se relevă faptul că există în univers un multiplu de tipuri de energie, iar din punct de vedere științific nu le putem evalua decât pe acelea pe care omul le utilizează în industrii și tehnologii. De pildă, ce înțeles am putea da noțiunii de energie subtilă?

Ce este corpul eteric? Ce înseamnă vibrațiile energetice care dețin un rol important în structurile spirituale ale universului? Sunt ele reale? La Universitatea din Kazahstan s-a cercetat câmpul biologic, mai mult, s-au obținut imagini ale radiației naturale care provine de la organismele vii.

Profesorul Iniușin, cel care s-a ocupat de acest experiment, susține că esența materială a câmpului biologic al organismului viu o constituie plasma biologică, un complex durabil al particulelor elementare.
Bioplasma constituie acumulatorul bioenergiei organismului. Inginerul Minaev susține că biocâmpul omului este format din fotoni luminoși de înaltă frecvență și că frecvența vibrațiilor acestor particule depășește cu mult pe aceea pe care sunt în stare să o înregistreze aparatele contemporane.

De la această informație putem reintra în mediumnitatea care se pare că are rezonatorii speciali prin care se stochează informații inaccesibile tehnologiilor de vârf actuale. Sahara este cel mai mare deșert din lume. Ocupă o suprafaţă de peste opt milioane de kilometri pătrați. Suprafața se mărește în fiecare an.

Loading...

Acest deșert este una dintre enigmele acestei planete. El a împins omenirea la marile dezechilibre.
Într-un trecut îndepărtat, Sahara era o zonă roditoare. Prin teledetecție s-a descoperit un râu, sub deșert, care se varsă în Atlantic. Apocalipsa Atlantidei s-a petrecut cu 12000 de ani în urmă. Piramidele care se află în acest deșert sunt mai vechi decât deșertul Sahara.

Sunt specialiști în paranormal care susțin că o populație numită saharieni a venit pe Pământ și încă de la venirea lor au transmis un sistem de blocaj la nivel mental asupra civilizației Kamor, pe care au găsit-o pe Pământ. Saharienii sunt acea grupare de îngeri care s-au răzvrătit, împotriva lui Dumnezeu. Ei au fost de fiecare dată cauza prăbușirii fiecărei civilizații apărute pe Terra.

Știința cristalelor a fost folosită tot mai mult și abuziv în Atlantida. Orgolioșii preoți au reușit să construiască cu ajutorul puterii cristalelor un scut energetic din curenții telurici din rețeaua Terrei, provocând scufundarea Atlantidei. Acest scut a dezintegrat asteroidul, care ar fi trebuit să lovească Terra, dar a dus la scufundarea Atlantidei.

Știm că explorările efectuate în ultimele decenii în zona Triunghiului Bermudelor au scos la iveală relicve făcute de mâna omului, acoperite sub un strat gros de mâl. Atlantida s-a scufundat iar deșertul Sahara s-a format din cauza nisipului produs ca urmare a dezintegrării uriașului asteroid. Tot dezastrul s-a petrecut sub privirile saharienilor.

saharieni

Casta conducătoare a Atlantidei pierduse noțiunea de Dumnezeu – Principiul Unic, îndrăznind chiar, determinată din umbră de saharieni, să aspire la o poziție egală cu cea a Creatorului. Dumnezeu nu a îngăduit acest lucru.

Pedeapsa lui Dumnezeu a fost impactul Pământului cu un asteroid.
Dumnezeu a creat omul și a înzestrat toate spiritele cu liberul arbitru. Saharienii au constituit și încă mai constituie factorul de corupere a liberului arbitru prin blocaje la nivel mental. Să fie omul dominat de puteri malefice vreme de peste zece milioane de ani?loading...