S.S. Ourang Medan: Fenomenele supranaturale au ucis un echipaj întreg

În iunie 1942 mai multe nave comerciale care parcurgeau strâmtoarea Malacca de lângă coasta Malaeziei, au primit un înfricoşător SOS pe care scriea: „Toţi ofiţerii inclusiv căpitanul zac morţi în camera hărţilor şi pe punte.

Posibil e mort tot echipajul”. După o scurtă perioadă de timp a fost primit un mesaj final, pe care simplu scria… „Eu am murit”.

Navele din apropiere au identificat sursa semnalului ca provenind de la o navă comercială olaneză „SS Ourang Medan”.

Cel mai apropiat vas comercial, The Silver Star, sa îndreptat cât de rapid a putut spre sursa de unde a venit semnalul de primejdie.

Dar urcând pe Ourang Medan, ei au fost îngroziţi de ceea ce au văzut: Fiecare membru al echipajului zăcea mort, iar cadavrele lor erau împrăştiate pe punte.

Ochii oamenilor erau încă deschişi şi expresiile care exprimau spaimă au rămas îngheţate pe feţele lor. Grupul de pe The Silver Star au găsit operatorul de radio decedat, mâna lui încă era pe tasta de transmitere a Codului Morse şi ochii de asemeni erau larg deschişi.

Dar cea ce a fost cu adevărat ciudat, era faptul că pe corpurile lor nu au fost găsite semne de de răni sau oricare leziuni corporale.

Echipajul navei The Silver Star a vrut să tracteze nava înapoi spre port, dar înainte de a începe, sa pornit  un fum care venea dinspre punţile de jos a corabiei.

Grupul îmbarcat a revenit repede pe nava lor,  abia dovedind să scape înainte ca SS Ourang Medan să explodeze şi să se scufunde rapid.

S.S. Ourang Medan - S.S. Ourang Medan: Fenomenele supranaturale au ucis un echipaj întreg

Unii au expus ipoteza că norii de gaze naturale nocive sau barobotat în sus prin fisurile mării şi au cuprins nava, alţii au dat vina pe fenomene supranaturale, dar până astăzi, soarta echipajului rămâne un mister.

Inbors.com

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns