Mistere

Bizar

S-au aflat noi elemente din moartea printesei Diana. A fost asasinata!

2views

După șaisprezece ani de la moartea prințesei Diana și în urma nenumăratelor speculații care s-au făcut în legătură cu moartea sa, o urmă de adevăr se pare că vrea să iasă la iveală. Una dintre cele mai plauzibile teorii ale morții Dianei a fost contribuția și implicarea serviciilor secrete britanice în complotul care i-a trimis atât pe prințesă, cât și pe iubitul său Dodi al-Fayed, în lumea celor drepți.

Această teorie, lansată pentru prima dată de către presa egipteană, a fost respinsă cu tărie de către autoritățile britanice, care susțineau că totul a fost doar un accident și nimic mai mult. Numeroase implicații, la nivel politic și economic, ar fi adus căsătoria prințesei Diana cu un musulman, Dodi al-Fayed. Curtea Regală nu a susținut niciodată această relație de dragoste și pentru că Diana nu mai vroia să se supună regulilor, a fost eliminată într-un mod mișelesc.

Pentru ca această teorie trebuia ca într-un final să fie confirmată, presa britanică a prezentat publicului larg povestea unui soldat care s-a confesat soției sale că ar fi omorât-o pe prințesa Diana. Soldatul în cauză a primit ordine de la superiorii săi și a trebuit să-și ducă misiunea la bun sfârșit indiferent de consecințe.

Pentru că remușcările ar fi fost insuportabile în cazul soldatului, acesta i s-a confesat soției sale, care la rândul ei le-a spus părinților săi. Cei din urmă au prezentat autorităților aceste informații și un întreg scandal mediatic s-a declanșat în Marea Britanie. Bineînțeles că numele celui care a dat ordinul de execuție nu a fost menționat și probabil că mușamalizarea acestui caz va continua pe același drum pe care s-a pornit încă din 1997 de către serviciile secrete în colaborare cu poliția și mai nou armata.

Adevărul va fi foarte greu de recunoscut în aceste condiții și chiar dacă suspiciunea unui complot împotriva prințesei Diana a fost făcut de serviciile secrete britanice planează încă din momentul accidentului niciodată nu va fi recunoscut.

Loading...

diana

Cu toate aceste piedici, autoritățile britanice vor redeschide cazul morții prințesei Diana în speranța ca într-un final adevărul va ieși la iveală și cei implicați în acest complot monstruos vor fi pedepsiți conform legii.

loading...