The news is by your side.

RUȘII DEMONSTREAZĂ CĂ BAZA DULCE, LABORATORUL REPTILIENILOR, EXISTĂ

0

Reptilieni, reptiloizi sau dragoni apar în legende încă din cele mai vechi timpuri. Cultura chineză are în centrul atenției dragonul care este considerat o reptilă. Indienii dar și europenii au multe legende despre dragoni sau șerpi care au puteri supranaturale. Sunt trimiși ai lui Dumnezeu pe Pământ.

În 1982, paleontologul Dale Russel, avansează o teorie, în urma descoperirii unor cranii de dinozaur, conform cărei spațiul planetei ar fi permis dezvoltarea dinozaurilor, care au fost specia dominantă și nu cea umană așa cum am învățat cu toții. În anul 1967, apar primele teorii despre reptilienii Annunakis. Reptilienii își schimbă firma, sunt un hibrid între om și reptilă și se trag din Babilon. Mai mult, teoria susține că reptilienii sunt eterni din cauza faptului că ei se hrănesc cu sânge uman, care le dă forța și energia de a fi eterni. Ei conduc lumea și tot ceea ce ni se întâmplă este comandat de ei.

După o mare catastrofă cosmică, ei s-au retras pe Pământ, trăind în cavernele din subteran. Există multe mărturii, multe făcute publice, referitor la baza Dulce din statul New Mexico, SUA, care susțin că în subteranul acestei baze există reptilieni. Mai mult, deasupra acestei baze militare, au fost văzute foarte multe OZN-uri. Se crede că tunelurile de sub baza Dulce se întind pe o suprafață mare a SUA. Credința că există o lume subterană nu este nouă. Triburile din America de Sud au această credință care vine din trecutul îndepărtat. Triburile apache din Mexic, considerau că indienii P ablo sunt urmașii unor creaturi care trăiesc în subteran.

Autoritățile americane sunt suspectate că întrețin în această bază, experimente pe care reptilienii le fac. Reptilienii sunt foarte avansați din punct de vedere genetic și ajută pe specialiștii americani în înțelegerea unor fenomene complexe. În această bază se fac experimente cu privire la telepatie, hipnoză, control sublimal. Testele genetice se fac pe șoareci, păsări și foci. Reptilienii au făcut încrucișări și pe oameni, rezultatele fiind înspăimântătoare. Creaturi cu două capete, trei picioare.

În 1978, într-o fermă de vaci care se afla la câteva mile depărtare de baza Dulce, a fost constatat că mai mult de o sută de vaci au fost mutilate și abandonate pe câmp.  Specialiștii care au venit la fața locului, pentru a ancheta cazul, au constatat că pielea animalelor strălucea. S-a constatat că ele fuseseră iradiate pentru a fi studiate. Cantitatea de magneziu și de potasiu, din corpul animalelor, era de 70 de ori mai mare decât nivelul normal. La scurt timp, la aceeași fermă au dispărut câteva zeci de bovine, împreună cu persoana care le îngrijea.

viata-extraterestra RUȘII DEMONSTREAZĂ CĂ BAZA DULCE, LABORATORUL REPTILIENILOR, EXISTĂ

Sunt persoane care susțin că în interiorul bazei se fac experimente pe animale vii, dar și pe oameni.
Diverse persoane susțin că au fost răpite, duse în interiorul bazei, unde sub hipnoză le-au fost făcute diferite operații.
Christa Tilton susține că în iulie 1987, a fost răpită timp de trei ore și dusă în această bază. Ea a reușit să-și amintească că i-au fost prelevate ovulele. Supusă unui control, medicii au constatat că îi fuseseră prelevate ovulele. Ea a povestit despre experimentele terifiante pe care reptilienii le fac în laboratoarele din interiorul bazei
Autoritățile militare americane au negat existența unei baze militare în zonă. De curând un satelit rusesc a fotografiat baza Dulce. Rușii susțin că baza se extinde în subteran , pe o suprafață extrem de mare.  Pozele au fost date publicității. Americanii au preferat să tacă.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și