Rusia si China se opun interventiei in Siria. SUA, Germania, Turcia sunt pregatite de razboi. Va incepe razboiul mondial?

În urma unui atac cu arme chimice, situația din Siria a degenerat și în consecință Statele Unite ale Americii au declarat că sunt pregătite pentru organizarea unei intervenții militare. De asemenea, Turcia este pregătită să se alăture coaliției, iar Germania și Anglia susţin irevocabil această măsură.

De cealaltă parte, Rusia și China au intensificat avertismentele împotriva unei intervenții militare în Siria. Motivul este unul nefondat, cum că această măsură ar avea consecințe devastatoare în Orientul Mijlociu și în Nordul Africii.

În acest fel, putem să creionăm tabloul unui potențial război la nivel global, care dacă va începe se va desfășura între două coaliții: cea întemeiată de SUA și susținătorii Siriei, printre care Rusia și China.

Interesant este că presa a mediatizat atacul cu arme chimice din Siria, dar în același timp occidentalii sunt incapabili pentru a demonstra acest fapt. Oficialii ruși sunt de părere că până nu se dispune efectuarea unui raport care să arate că armata siriană a folosit armele chimice asupra contestatarilor regimului din Siria, ar fi o eroare la nivel înalt pentru ca un atac armat să se efectueze.

Intervenţia militară în Siria fără acordul Consiliului de Securitate al ONU sugerată de Londra şi Paris ar fipericuloasă” şi ar încălcagrav dreptul internaţional”, a mai spus şeful diplomaţiei ruse.

Loading...

Pe de cealaltă parte, oficialii Statelor Unite ale Americii, în frunte cu Barack Obama, susțin că este nepermis gestul făcut de armata siriană și pentru a-i apăra pe cetățenii sirieni este nevoie de o intervenţie militara iminentă. După cum se vehiculează în prezent, SUA este dispusă să lanseze mai multe rachete de lungă distanță care ar distruge potențialele ținte unde se presupune că s-ar fabrica aceste bombe chimice. Și dacă atacul armat ar fi un insucces, iar bombele de croazieră nu și-ar atinge ținta, cum i-ar mai proteja SUA pe sirieni?

Analiștii politici sunt de părere că Rusia se opune intervenției SUA pe motiv că vinde armament de calitate superioară Siriei. Există posibilitatea ca gazele chimice să fie marcă rusească și atunci se explică îngrijorarea oficialilor ruși pentru regimul preşedintelui Bashar al-Assad.

Nostradamus a prezis începerea războiului mondial în 2013

Pentru anul 2013, Nostradamus a prezis începerea unui război mondial, care va aduce haosul și suferința te Terra. Ciudat este că mai toți profeții, Edgar Cayce sau Rasputin, au prezis pentru această perioadă un nou război mondial. În opinia lui Nostradamus, războiul se va desfăşura până în anul 2016, când nu vor mai exista prea mulți oameni pe Pământ. Astfel, putem considera că un scenariu apocaliptic va pune stăpânire pe întreaga omenire, care în cele din urmă va ajunge la autodistrugere.

vietnam-war-01

Codul lui Nostradamus“, cum a fost supranumit documentul, arată că un cumplit război mondial se va naște în urma unei greșeli a unui lider politic. Se vor răci relaţiile dintre două mari state, unul din ele fiind SUA. Preşedintele respectiv va regreta şi va încerca să-şi repare greşeala. Dar va fi înlăturat de cei care vor să-i ia locul. Va ajunge în pragul sinuciderii, fiind eliminat din politică, economie, viaţa socială. Astfel, întreaga planetă se va afla pe un butoi de pulbere. Această perioadă va coincide cu foarte multe dezastre naturale care agravează și mai mult situația politică din lume.

Oare greșeala despre care scria Nostradamus să fie atacul armat împotriva Siriei?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și