Rusia, pregătită să ocupe Insula Şerpilor

Conflictul din Rusia este de actualitate, se afla la o distanta destul de mica fata de noi si ne afecteaza tara indirect. Acesta este un motiv destul de intemeiat pentru a incerca prin toate mijloacele sa aflam intentiile Rusiei in ceea ce priveste Ucraina dar si problematica politica a zonei in care ne aflam.

Un prim pas in acest sens este sa aflam parerea lui Emil Strainu cu privire la intentiile Rusiei si a  viitoarei eimiscari”. O parere care poate cantari destul de mult in acest sens avand in vedere experienta destul de vasta a acestuia in conflictele neconventionale (conflictul din Ucraina este unul neconventional, contrar aparentelor, atat prin modalitatea cum a fost pornit cat si prin modalitatea de derulare a acestuia – adevaratele forte care manuiesc acest conflict sunt ascunse sub umbrela mincinoasa a politicii mondiale) si care ne poate permite sacitim” un posibil viitor.

“O puternică flotă maritimă a Federaţiei Ruse este pregătită în orice moment pentru ocuparea şi blocarea Insulei Şerpilor (Leuce) sub pretextul neplăţii unor datorii faţă de Rusia. Menţionăm că aici se află un puternic Centru de supraveghere radar şi de cercetare radioelectronică, dotat printre altele cu complexe radar tip 5N87, Parola, P-37, PRV- 17, ST – 68 etc., ale cărui informaţii sunt folosite în prezent şi de NATO!”.

“În momentul de faţă se duc tratative secrete intense pentru ca aşa-zisa «Republică Găgăuză» să ceară alipirea la Transnistria, în felul acesta folosindu-se de ambiguităţile în delimitările frontierei între Republica Moldova şi ipotetica uniune Găgăuzia – Transnistria, scopul final fiind obţinerea ieşirii la Marea Neagră a Transnistriei în zona micului golf Dnistrovski Liman. De aici până la alipirea la Federaţia Rusă în urma unui aşa-zis «referendum » nu este decât un pas”.

“Reprezentanţii Găgăuziei cer un număr de locuri în viitorul parlament moldovean pentru această enclavă separatistă”, a adăugat Emil Străinu. Altfel spus, dacă Chişinăul acceptă să le ofere locuri în parlament, în calitatea lor de minoritate, găgăuzii nu vor mai bate palma cu Putin, ci cu Republica Moldova.”

Loading...

Daca se va respecta acest scenariu Ucraina va fi incercuita, pierzand practic iesirea la mare, iar Romania va avea la granita de sud-est – Rusia. Aceasta situatie poate duce Romania in postura de ultim bastion al inchipuitei democratii europene asa ca trupele americane vormisuna” in liniste si intr-un numar destul de insemnat prin tara noastra.

Zona de sud (Dobrogea) va fi puternic inarmata nelipsind nicimicile” conflicte de frontiera (ceva lupte aeriene intre avioanele NATO si cele rusesti) care vor costa destul de multe vieti omenesti.

harta

Ucraina va fi intr-un razboi continuu, similar cu cel din Afganistan si va masca derularea unor fonduri imense pentru dezvoltarea armelor de razboi, atat in NATO cat si in interiorul Romaniei. Europa si Romania se vor afla intr-o stare de pericol permanent (chiar daca acesta va fi regizat) care se va amplifica datoritadragalasilor” nostri ziaristi – adica vom face parte dintr-un imens experiment care va avea ca principala arma de manipulare – frica. Cat despre Republica Moldova, aceasta va fi, practic, incercuita de fortele militare transnistrene. Oare asa se va intampla?

Libertatea

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și