RUSIA DE LA SUBMARINUL ZBURĂTOR LA RACHETA SATAN 2

Centrul balistic rus Makeev a declasificat primele fotografii cu viitoarea rachetă cu o rază de acțiune de 10000 de kilometri. Racheta se numește Satan 2 și poate distruge un teritoriu ca al Franței.

Racheta dispune de o tehnologie care îi permite să fie invizibilă pentru sistemele radar. Racheta a fost proiectată cu tehnologia stealth.

Rusia a intrat în istorie cu o tehnologie militară care deși pare de domeniul filmelor SF este reală. În anul 1930, rușii lansau un proiect curajos, submarinul zburător, care trebuia să domine luptele din mările și oceanele lumii.

Creatorul acestei tehnologii este Boris Ushakov, fost student al unei școli navale de inginerie. Mai-marii armatei ruse doreau o armă capabilă să detecteze navele inamice din aer și care apoi trebuia să le doboare după ce se scufunda în apă, cu ajutorul torpilelor.

Submarinul zburător a fost testat, dar nu a mai intrat în producția de serie din cauză că în momentul în care intra în apă, nu putea dezvolta o viteză mare, care să-i permită să urmărească navele inamice. În plus, necesita testări suplimentare care presupuneau costuri foarte mari.

Submarinul zburător cântărea 18 tone, atingea 185 km/h în aer, putea acoperi o distanță de 800 kilometri și se scufunda până la 45 de metri.

The New York Times susținea într-un articol recent că Rusia testează în războiul din Siria cele mai noi și performante arme.
Atacurile aeriene au implicat rachete și bombardiere lansate de la o distanță de 1400 kilometri, din Marea Caspică. Unii analiști militari consideră că această tehnologie este cu mult mai performantă decât cea americană.

SATAN 2 - RUSIA DE LA SUBMARINUL ZBURĂTOR LA RACHETA SATAN 2

Atacurile au avut o sincronizare extraordinară, fapt care denotă că au fost pregătite cu mult înainte de a-și anunța Rusia intenția de a participa la acest război.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns