RUSIA A EMIS O ALERTĂ GRAVĂ! PREGĂTIȚI-VĂ, SĂ APĂRAȚI TERRA!

Marți, 24 iunie 1947, Kenneth Arnold și-a terminat treaba la Serviciul Central Aerian și decolează într-un avion nou, în direcția Yakima, Washington, în speranța că va găsi epava unui avion, pentru care se acorda un premiu de 5000$, celui care descoperea epava.

Când survola Muntele Cascadă, atenția i-a fost atrasă de mai multe lumini. Era ora 15.00. El se afla deasupra platoului de pe Muntele Rainier. Luminile aveau forma unei farfurii și erau în număr de nouă. După calculele sale, aceste obiecte zburătoare aveau o viteză 1700 de mile/oră. Luminile zburau în formație, sub forma unui evantai şi ocupau o suprafața de opt kilometri.

Colegul său, pilot de meserie a avansat ideea că este vorba despre avioane militare secrete. Arnold povestește întâmplarea unor ziarişti, care a doua zi o comentează la un post de radio. În 25 iunie 1947, omenirea a cunoscut sintagma de farfurii zburătoare. Acei ziariști au fost primii care au folosit-o. Arnold a făcut o scrisoare către autorități, prezentând toată întâmplarea. Atât autoritățile cât și o parte din presă au considerat că întâmplarea este una fantezistă și că nu este cazul să-i acorde atenție.

Explicațiile autorităților au fost acelea că piloții au văzut un stol de păsări, meteorit sau iluzie optică.
Începând cu iunie 1947, omenirea a început să-și pună întrebări referitor la ceea ce au numit farfurii zburătoare. După această întâmplare, multe persoane au depus mărturie că au văzut astfel de obiecte zburătoare, dar autoritățile păstrau tăcere la cele povestite și clasificau toate rapoartele întocmite în acest sens.

Deasupra Muntelui Rainier s-au văzut foarte multe astfel de lumini și oamenii au început să se întrebe ce se întâmplă în acea zonă. Există sute de filme și poze care atestă acest lucru. Muntele Rainier atrage OZN-urile ca un magnet. Este una din zonele cele mai frecventate de OZN-uri din SUA. Unii specialiști susțin că ar fi o poartă spre un alt univers paralel.

Loading...

Revenind în zilele noastre, Comitetul Științific Militar din Rusia a dat publicității acum câteva zile, un raport eronat. În raport se spune că trebuie să fim pregătiți să apărăm Pământul. Îngerii decăzuți se întorc! Raportul a fost trimis aliaților lor militari, respectiv India, Brazilia, China. În raport se face referire la entități inter-dimensionale care vor ataca Terra pentru a o cuceri. Îngerii căzuți sunt pentru specialiștii în ufologie, entități care au ca tați extratereștrii, iar mamele sunt pământene. Sunt recunoscuți ca fiind entități violente, chiar criminale.

Specialiștii susțin că ei au pierit odată cu potopul, acum 6000 de ani, dar mulți dintre ei s-au putut salva, trăind în India, Himalaia sau Ucraina. Simbolul îngerilor căzuți este svastica. Facem precizarea că nu au luat acest simbol de la naziști. Acest simbol a fost utilizat pentru prima dată de popoarele care acum 10000 de ani populau teritoriul actual al Ucrainei. Același simbol a fost identificate pe artefacte, descoperite în Ohio, SUA, a căror vechime este de câteva mii de ani. Mai târziu, simbolul a fost preluat de celți și germanici.

Raportul face referire și la spirala norvegiană. În 9 decembrie 2009, deasupra Norvegiei și Suediei, au apărut în cursul nopții niște lumini care desenau pe cer o spirală, venită parcă dintr-o altă dimensiune. Spectacolul a durat minute bune, iar specialiștii au încercat să bagatelizeze fenomenul, pentru că nu l-au putut explica. Este cel mai ușor să negi, atunci când nu poți explica. Specialiștii susțin că s-a produs o breșă în zona extremă a universului nostru, intrare care lasă posibilitatea unor entități inter-dimensionale, să vină pe Pământ.

vortexul_polar

Jacques Vallee, unul din fondatorii teoriei universurilor paralele și a faptului că extratereștrii vin dintr-un alt univers, a fost zeci de ani considerat un excentric care emite teorii nefondate. Rușii mai vorbesc în raport despre necesitatea explicării cetățenilor despre existența universurilor paralele și posibilitatea unei invazii extraterestre.loading...