Ruinele scufundate din Japonia! Ele ar putea să aparțină cvilizației Mu

Ruinele scufundate din Japonia! Ele ar putea să aparțină cvilizației Mu

O descoperire fascinantă s-a petrecut în apele Japoniei. Mai multe structuri misterioase au fost descoperite cu ajutorul scafandrilor. Există numeroase întrebări și controverse cu privire la acestea, dar cea mai importantă este: Au aparținut ele civilizației Mu sau nu?

Apele de pe coasta districtului  Yonaguni din Japonia ascund un secret impresionant. Structuri uriaşe de piatră care seamănă cu ruinele unui oraş antic au fost găsite de scafandrii. Imediat după ce descoperirea a fost făcută publică, ruinele au devenit subiectul unor speculaţii.

Presupusul oraş subacvatic a făcut parte din continentul dispărut Mu?

Mu a fost un continent pe care o civilizaţie avansată a trăit. În urma unui cutremur puternic întreg continentul s-a scufundat. Se pare care unii supravieţuitori ai civilizaţiei Mu s-au refugiat pe alte continente şi au pus bazele civilizaţiilor antice ale Egiptului şi Mezoamerica.

Ruinele au fost descoperite în anul 1980 de către un scafandru amator. Locul unde se regăsesc este cunoscut sub numele dePunctul Ruinelor” şi a devenit o atracţie turistică. Nici până în prezent nu s-a oferit o explicație clară cu privire la această descoperire senzațională. Cu toate acestea, nimeni nu a exclus niciodată posibilitatea ca ele să nu fi aparținut unei civilizații scufundate.

Dar acest loc nu este vizitat doar de turişti ci şi de oamenii de ştiinţă care studiază intens întreaga zonă. Unii dintre ei au ajuns la concluzia că structurile din piatră nu sunt făcute de om ci pur şi simplu de forţă apei care a erodat piatra într-un anumit fel.

Alţi cercetători, precum profesorul Masaaki Kimura, identifica ruinele cu ale unui castel, un templu, mai multe construcţii deosebite precum şi drumuri pavate şi canale de irigaţie.

Loading...

 

Este foarte adevărat că ruinele subterane seamănă foarte bine cu anticele oraşe romane, iar în mijlocul acestora se afla o imensă piramida. Poate să fie doar o simplă coincidenţă sau este chiar un oraş de pe pierdutul continent Mu?

loading...

Related posts