Rudolph Fentz, barbatul care a calatorit in timp

Rudolph Fentz, barbatul care a calatorit in timp

Rudolph Fentz a murit în anul 1950, fiind născut în anul 1847. El a fost cunoscut şi sub numele de Rudolf Fenz şi este unul dintre personajele principale într-o poveste halucinantă. Rudolf Fenz nu a trăit 103 ani pentru că în anul 1876 a fost declarat dispărut de familia sa.

Într-o zi, când îşi efectua plimbarea obişnuită, Rudolph Fentz nu s-a mai întors acasă. Familia sa a raportat cazul poliţiei şi căutările au început.

A dispărut fără urmă

Bărbatul nu a fost găsit niciodată chiar dacă familia sa a sperat contrariul. Dispăruse fără urmă şi nimeni nu putea să-şi explice ceea ce s-a întâmplat cu proaspătul emigrant din Europa. Ei au aşteptat ani buni,ajungând în cele din urmă să moară unul câte unul de bătrâneţe ,neîncetând însă să spere că mult-iubitul lor Fenz se va întoarce. În cele din urmă Rudolph Fentz s-a întors dar abia în anul 1950, când a aterizat ca prin minune în New York, fix în faţa unei maşini. A fost călcat pe loc, şoferul declarând că staniul bărbat a apărut din neant şi nu l-a mai putut evita. Rudolf Fenz brusc s-a materializat în iunie 1950 în mijlocul unui ocupat Fifth Avenue în centrul Manhattan, la 74 de ani după dispariţia sa fără urmă.

Se pare că timpul i-a jucat o festă greu de imaginat, pentru că l-a propulsat trei sferturi de veac mai târziu, în mijlocul unei străzi aglomerate, fix în faţa unei maşini care nu l-a mai putut evita. Se pare ca acest caz este unul dintre cele mai concludente cazuri care denotă că saltul în timp este posibil. Oare un vortex l-a înghiţit pe tânărul emigrant în anul 1876 şi l-a propulsat în timp în anul 1950? Ăla explicaţie logică nu a fost găsită de anchetatori niciodată pentru că după declaraţiile martorilor oculari, 74 la număr, bărbatul a apărut de nicăieri, în mijlocul unei străzi aglomerate.

Potrivit înregistrărilor poliţiei scrise de către ofiţerii de investigare la locul accidentului, omul mort purta o haină neagră, o pălărie cu boruri largi, pantaloni şi pantofi prinşi în mod ciudat cu catarame arhaice, în stilul secolului 19. El părea a fi de o vârstă situată undeva la începutul lui 30 de ani.

Poliţia a găsit în buzunarele omului, monede ieşite din circulaţia generală, unele care încă îşi păstraseră luciul. În haina sa de piele au fost găsite bancnote marca SUA, cu date din anii 1870 dar şi câteva documente pe care era inscripţionat numeleRudolf Fenz Senior.”Ofiţerii au descoperit, de asemenea, o chitanţă pentru îmbarcarea cailor pe vas şi alta pentru închirierea unei căruţe.

Un caz complex

Cazul Rudolph Fentz, unul deosebit de complex, a fost predat de poliţia din New York, unui detectiv specializat în cazuri deosebite, Hubert Rihn. Detectivul a făcut eforturi impresionante pentru a ajunge la rudele bărbatului dispărut şi apărut ca prin minune. .În cele din urmă, aproape într-un act de disperare, Rihn căpătase o copie a unei cărţi de telefoane din 1939.

Acolo, perseverentul cercetător a găsit un indiciu important: era specificat un bărbat pe nume Rudolf Fenz Junior.Această descoperire, urmată de o grea munca a poliţie, l-a pe condus pe Rihn la o femeie în vârstă – văduva lui Rudolf Fenz Junior.

Aici, cazul ia rândul celor celor mai neobişnuite şi bizare. În timpul unui interviu destul de lung cu doamna Rudolf Fenz, Jr., aceasta a declarat anchetatorilor că tatăl ei socru, Rudolf Fenz Senior, a dispărut în timpul plimbării sale de zi cu zi. La acea vreme, fiul lui ,mai târziu soţul doamnei Fenz ,avea doar patru ani.

Rudolph Fentz

Au fost făcute cercetări şi au fost întocmite rapoarte de către familie la acea vreme,însă nu s-a reuşit niciodată găsirea lui Fenz.Se întâmpla în 1876. Rudolf Fenz, Senior avea atunci 31 de ani.Aşa că Rihn a săpat în arhiva cazurilor nerezolvate de persoane dispărute înregistrate de către Biroul de Persoane Dispărute din statul New York. Acolo, spre uimirea lui, a găsit un document despre Rudolf Fenz Senior, declarat de către familia sa dispărut. Informaţiile arătau că nu s-ar fi întors de la plimbarea sa de zi cu zi.

Este oare posibil ca Rudolph Fentz să fi fost teleportat de un vortex în timp? O fotografie care îl înfăţişa pe Rudolph în momentul dispariţiei a confirmat că bărbatul călcat de maşină în 1950 este unul şi acelaşi. Ciudat este faptul că Rudolph Fentz era neschimbat chiar dacă avea nu mai puţin de 103 ani. Oare unde s-a aflat tânărul emigrant aproape trei sferturi de veac ca apoi să apară subit?

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)